HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:51
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Hm…ne razumijem. Nemam papire kod sebe niti mogu doci do njih,ali mi sestra kaze da sam dobio pismo iz SDA prije 10ak dana i da na njemu nema oznake investiitora vec samo PIN?
Ima netko objasnjenje?

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Hm…ne razumijem. Nemam papire kod sebe niti mogu doci do njih,ali mi sestra kaze da sam dobio pismo iz SDA prije 10ak dana i da na njemu nema oznake investiitora vec samo PIN?
Ima netko objasnjenje?

Sve ok imam i oznaku investitora,ispricavam se! Sestra nije vidjela…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

em ti sestru![smiley2]

Daj prvo da je vidimo,ne zuri[smiley2]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Ja trazio od brokera sinoc registraciju putem maila. Uredno dobio mail sa brojem registracije. Na e-racunu SDA vidim svoj zahtjev za registraciju ali ga ne mogu provesti do kraja jer dionice nisu alocirane. Dakle u cetvrtak u jutro (ako je vjerovati teti iz SDA od sinoc) kada se probudim, sjednem za masinu ukucam PIN na webu i all done!! [smiley1]

a ne ne … ukucaš još i PUK, pa tek onda [smiley2]

(sad će ljudi … što je to PUK, od kud, od koga, jel i on proporcionalan …)

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

(sad će ljudi … što je to PUK, od kud, od koga, jel i on proporcionalan …)

Fakat misliš da ne znaju što je PUK? [smiley4][smiley4][smiley4]

Ljudi, jel znate što je PUK? [smiley6]

[smiley2]

No respect

ma znadu. bar oni koi trebaju znati – koji imaju otvoren e-račun. ostalima ne treba.
malo sam se šalio, ali ne bih htio potcjenjivati ljude.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Zdravko Mamić na crnoj listi nakon što je pokušao upisati 3,19 milijuna kuna dionica HT-a? Business.hr 02.10.2007 14:38 Pročitaj komentare(0) Nogometni menadžer Zdravko Mamić navodno se nalazi na Hanfinoj listi osoba koje su manipulirale punomoćima za kupnju dionica HT-a, a broj punomoći koje je prikupio povećao se sa 28 na 84, piše Index.hr. Iako je Hanfa i prije IPO-a upozoravala kako će se korištenje više od pet punomoći sankcionirati, Mamić ih je prvo prikupio 28, a nije se zaustavio ni nakon upozorenja Hanfe, te je, prema Poslovnom dnevniku, izbio na vrh liste nakon što je prikupio 84 punomoći. Ostaje vidjeti hoće li Hanfa kazniti nedodirljivog Mamića ili će ustuknuti pred ranije najavljenim sankcijama za one koji su koristili previše punomoći.
beholder, 02.10.2007. u 20:16

Bude maminjo nabio i HT i hanfu i šerifa’o’dola i sve koji mu neće dati 1.000 kn za dijonicu HT na q..ac[smiley2]

Hihihihi, koji tajming [smiley2]

Slovenija: Najavljene niže cijene roaminga u mobilnoj telefoniji i u Hrvatskoj

LJUBLJANA, 2. listopada 2007. (Hina) – Europska povjerenica za informacijsko društvo i medije Viviane Reding izjavila je u utorak tijekom posjeta Sloveniji da će 13. sljedećeg mjeseca u Bruxellesu predstaviti novu uredbu koja će donijeti više konkurencije na tržištu telekomunikacijskih usluga u Europskoj uniji.

Po njezinim je riječima na europskom telekomunikacijskom tržištu još uvijek prisutan monopol velikih nacionalnih telekomunikacijskih operatera, a novim prijedlogom će se postići sniženje cijena na zadovoljstvo svih, rekla je Reding tijekom posjeta Ljubljani.

Ona je u Sloveniju došla na poziv slovenskog zastupnika u Europskom parlamentu i predsjedničkog kandidata Alojza Peterlea, a sastala se i s ministrom gospodarstva Andrejem Vizjakom.

Reding, poznata po svom zauzimanju za veću konkurenciju i obaranje cijena koje je dovelo do uredbe o sniženju cijena roaminga u mobilnoj telefoniji na prostoru Europske unije, u Ljubljani je također rekla da će cijene roaminga morati sniziti i operateri u državama-kandidatkinjama za članstvo u Europskoj uniji i da će cijene roaminga sljedećih tjedana smanjiti i mobilni operateri u Hrvatskoj.

No respect

možda če nam povečati paket, kad Mamiča zatvore[smiley2][smiley2][smiley2]

Ja trazio od brokera sinoc registraciju putem maila. Uredno dobio mail sa brojem registracije. Na e-racunu SDA vidim svoj zahtjev za registraciju ali ga ne mogu provesti do kraja jer dionice nisu alocirane. Dakle u cetvrtak u jutro (ako je vjerovati teti iz SDA od sinoc) kada se probudim, sjednem za masinu ukucam PIN na webu i all done!! [smiley1]

Preko kojeg brokera si tražio registraciju i što si napisao ?

Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.

1.,

Mislim da ću se u petak više baviti kupnjom nego prodajom. A cijena će rasti, ne treba žuriti 🙂

Kada najranije se moze postaviti nalog za kupnju?
U petak ujutro, po otvaranju burze? u 9h?

New Report

Close