Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,88 | 43.096 | 1,201 | 35,90 | 36,00 | -0,28% |
Da, možeš avansno tražiti, za CEBA-u znam za druge neznam jel možeš.Za puni paket dobiješ 63 dionice.
U SDA potvrdiš nakon što ti sjednu u SDA( najkasnije četvrtak ujutro), nemožeš prije, logično
Fala luki. Sretno ti bilo….
Dali neko zna prilikom prijenosa dionica sa ugovorom o prijenosu sa jednog investitorskog racuna u SDA na drugi, dali se na te prenesene dionice gubi 10% bonusa nakon godinu dana ukoliko ih ne registriras sa brokerom?
Da, možeš avansno tražiti
Dobiješ samo broj zahtjeva zaregistraciju i broj dionica mailom
Ti to potvrđuješ na govornom automatu SDA
[smiley2]
HITA omogucuje vec i zadavanje naloga.[smiley2]
Možete li izračunati koliko je ‘netko’ zaradio što je držao i dalje drži cca. 14 mld kunića vjerojatno dobro oročenih ili kratkoročno investiranih.
[smiley8][smiley8]
HITA omogucuje vec i zadavanje naloga.[smiley2]
E, a je li ti to stvaran nalog? Ako je, pravi si igrač !!!
Koja vam je ciljana cijena za prodaju u petak?
Dali neko zna prilikom prijenosa dionica sa ugovorom o prijenosu sa jednog investitorskog racuna u SDA na drugi, dali se na te prenesene dionice gubi 10% bonusa nakon godinu dana ukoliko ih ne registriras sa brokerom?
Prijenos sa jednog računa na drugi je PROMJENA VLASNIČKE POZICIJE I ZNAČI ISTO ŠTO I REGISTRACIJA KOD BROKERA.
Dobro, jeli mi netko moze kazati koliko je tocan iznos maximalnog paketa tj. koliko dionica dobivam ako sam uplatio 38000Kn. Jedni kazu 63, drugi 67…sto je tocno?
Evo zvao sam 1G kazu da je minimum 63 i da vecina ljudi upisuje 63, ali ocigledno se ne zna TOCAN broj dionica…
Da razriješimo dvojbe o tome koliko će tko dobiti dionica. [smiley2]
Nadam se da će vam koristiti ovaj mali (vrlo jednostavni) programčić koji sam osmislio samo za vas! [smiley2]
Živjeli.
Dobro, jeli mi netko moze kazati koliko je tocan iznos maximalnog paketa tj. koliko dionica dobivam ako sam uplatio 38000Kn. Jedni kazu 63, drugi 67…sto je tocno?
Evo zvao sam 1G kazu da je minimum 63 i da vecina ljudi upisuje 63, ali ocigledno se ne zna TOCAN broj dionica…
Zna se, 63 je točan broj dionica,
[smiley2]
Polančec ti je jučer rekao u Otvorenom……………
67 je kriva informacija koju su prenijeli novinari!