HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 09:26
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,89
50.132
1,397
35,90
36,00
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

koliko im treba za alokaciju?

Zubatac car od riba

citam vec dugo forum nisam se nikako javljao jer mi se nije dalo pisat a i ponesto sam znao a sad kad bi htio ubi me ovaj moderator u pojam sa svojim odobrenjima [smiley10]

Zubatac car od riba

Koja je oznaka? HT-R-A? Bio je već odgovor, ali ne mogu ga naći.

Gospodo,

mozemo li malo rezimirati pitanje kako prodati dionice prvi dan (05.10?
Nitko ne pise o tema, jer valjda, svi sve znaju, ali nismo bas svi tako dobro upuceni pa Vas molim da podjelite svoja saznanja sa obicnim pukom [smiley7]

citam vec dugo forum nisam se nikako javljao jer mi se nije dalo pisat a i ponesto sam znao a sad kad bi htio ubi me ovaj moderator u pojam sa svojim odobrenjima [smiley10]

i mene a sta ces navala imaju 5 puta vise posla sad nago sto su ga imali prije nije im lako

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

Gospodo,

mozemo li malo rezimirati pitanje kako prodati dionice prvi dan (05.10?
Nitko ne pise o tema, jer valjda, svi sve znaju, ali nismo bas svi tako dobro upuceni pa Vas molim da podjelite svoja saznanja sa obicnim pukom [smiley7]

Naime,
1) dionice su kupljene i vlasnicka pozicija se automatski registrira kod SDA….
2) treba li brokerska kuca uputiti zahtjev za “preknjizavanje” vlasnickje pozicije na sebe (tj. na brokersku kucu) koja ih pritom proknjizava na mene (korisnika/kupca)
3) tek tada se navedene dionice mogu prodati i s njima se moze raspolagati….

Pitanje: Da li je ovo gore navedeno tocni i kada se najranije moze uputiti zahvtjev SDA za “preknjizavanje” vlasnicke pozicije (sa SDA na brokersku kucu)?

P.s. Sto je moj e-racun na http://www.sda.hr?
Ima li to kakave veze sa navedenim preknjizavanjem dionica na brokersku kucu?
Ima li to tko otvoreno?

Unaprijed zahvaljujem na svim odgovorima! [smiley9][smiley6][smiley7]

jel to pokrenut novi forum za projekcije cijena u petak?[smiley1][smiley1][smiley1]
ajmo svi na njega, ja velim ispod 60% neće ići, barem moji ne[smiley1][smiley1][smiley1]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Moze li se zahtjev za prepregistraciju vlasnicke pozicije obaviti na naki drugi nacim osim da se zove govorni automat u SDA, jer biti ce guzvare ljudi, ako na lotu….

Najviše me čude ljudi s iskustvom koji su zbog hrpe glupih pitanja razno raznih no name korisnika foruma počeli sumnjati u način smanjivanja paketa. Proporcionalno i nikako drugačije, bez obzira što bi neko htio!

Zanimljivije je što će alokacija biti tek u četvrtak. Kako onda proversti registraciju s brokerom do petka? Bit će gusto. Ili će alokacija ići sukcesivno, pa nekom prije nekom kasnije, ali svima do četvrtka?[smiley11]

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Registrirati se može i uslugom e-račun.

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Stante: ” [smiley2] Nagradna igra: Tko je Z.M. [smiley2] ” Jel to naš Maminjo Zdravi ??? [smiley1]

To je definitivno Maminjo, jer sam dva dana bio u Jurišićevoj i oba dana su dolazili on i buraz, ženska iz HPB-a ih dočeka vani, srdačno se izljube i odu ulaz pored na kat, jer tamo samo posebni mogu. Evo kuda ode lova od Dudua i Čarlija.

Knjige i kava

… i kada se najranije moze uputiti zahvtjev SDA za “preknjizavanje” vlasnicke pozicije (sa SDA na brokersku kucu)?

Danas ce se vec moci predati zahtjev kod vecine brokera. Npr. kod Ilirike mozes predat od 9h odnosno za 12 minuta

New Report

Close