HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 11:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
92.391
2,571
35,90
36,10
-0,56%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

sryy al bas tak kasnim i onda dolje jos malo nabidam cijenu jer mi izgledalo ovo prejeftino[smiley16][smiley1].Stalno razmisljam o onim stranim ulagacima i njihovoj lovi[smiley2].Jos jenput isprika

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Negdje sam danas čitao o ulaganjima kod nas i u regiju,stranci sveviše zainteresirani,za Srbiju su velika očekivanja,ali ne treba brzati….Vjerujem da kod nas tek dolaze prava ulaganja,ali u smislu globalizacije,samo ne znam kako je za nas trejdereto.Pliva je primjer…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

U Dnevniku na HRT-u paket je iznosio 17.860,00 kuna.
U Otvorenom na HRT-u paket je iznosio 16.895,00 kuna.

Govorimo o istoj televiziji i o razlicitim cijenama paketa.
Zasto nije cijena paketa iz Otvorenog bila u Dnevniku, a cijena iz Dnevnika bila u Otvorenom!?
U tih dva sata su nam smanjili paket za dodatnih 965. Bas super. Najbolje da je paket 10.000,00 i zivio Sanader i Polancec.

Tko zna kolika je cijena paketa biti ujutro na vijestima?

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Buco: ” Po meni … Ali jedno me sad pitanje muči. Hoće li nam vlado i ivo vratiti ostatak sredstava sa zateznom kamatom ili…[smiley7] Dobro smo iskreditirali državu… zašto uopće izdaju obveznice kad mogu dobiti đabe od raje… pa kad to vrate, izmisle novi ipo i tako dok ima šta prodavati! Zlo mi je! I od HDZ-a i od SDP-a, a HSP-a pogotovo! Glasam za zelene! Usput, kad je taj povrat sredstava? ” U potpunosti se slazem… bas smo dali drzavi lijep kratkorocno kredit i to za badava.

Država nije vidjela ove kune.. Kune su kod agenata..

U Dnevniku na HRT-u paket je iznosio 17.860,00 kuna.
U Otvorenom na HRT-u paket je iznosio 16.895,00 kuna.

Govorimo o istoj televiziji i o razlicitim cijenama paketa.
Zasto nije cijena paketa iz Otvorenog bila u Dnevniku, a cijena iz Dnevnika bila u Otvorenom!?
U tih dva sata su nam smanjili paket za dodatnih 965. Bas super. Najbolje da je paket 10.000,00 i zivio Sanader i Polancec.

Tko zna kolika je cijena paketa biti ujutro na vijestima?

Tko zna čak i hoće li nam išta na kraju i ostati 🙂

Da li se netko zapitao što će biti s Antinim blokadama u petak? Hoće li se primjenjivati ili će pustiti da “go with the flow” ?

"[i]When does a guy decide to become an accountant? When he realizes he doesn't have the charisma to succeed as an undertaker. " [/i]

jel se svaki paket reže 53% ili samo oni iznad 17860?

pa pročitajte što vam pie na ponudi koju ste potpisali..

U Dnevniku na HRT-u paket je iznosio 17.860,00 kuna. U Otvorenom na HRT-u paket je iznosio 16.895,00 kuna. Govorimo o istoj televiziji i o razlicitim cijenama paketa. Zasto nije cijena paketa iz Otvorenog bila u Dnevniku, a cijena iz Dnevnika bila u Otvorenom!? U tih dva sata su nam smanjili paket za dodatnih 965. Bas super. Najbolje da je paket 10.000,00 i zivio Sanader i Polancec. Tko zna kolika je cijena paketa biti ujutro na vijestima?

Kao sto rekoh.. cijena paketa ujutro na vijestima u 6 sati na HR1 iznosi “oko 17.000,00 kuna”.
Kao da smo na placu pa govorimo “oko”.
Kao da cijena nije u kunu definirana.

Svasta.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

http://www.poslovni.hr/55597.aspx

Stante, 02.10.2007. u 07:16
Tako se i Hanfina lista rekordera po broju priskrbljenih punomoći od sredine prošlog tjedna malo promijenila. Kako neslužbeno saznajemo, jedan “sportski djelatnik” je do zaključenja razdoblja upisa dionica izbio na vrh te liste sa čak 84 punomoći, što znači da je u procesu upisa dionica uplatio 3,2 milijuna kuna. Imajući u vidu prošlotjednu privremenu rang listu, kao mogući aktualni rekorder nameće se inicijalima Z. M. iz Sesveta (kontroverzni nogometni menadžer?)

[smiley2] Nagradna igra: Tko je Z.M. [smiley2]

Evo jedne stranice koja nudi izračun koliko ćete dobiti dionica za sve one koji nisu upisali pune pakete.
ako su ovi izračuni točni, to znaći da se paketi ipak režu u skladu ssa prijašnjim najavama Vlade (razmjerno rezanje), a ne kao što je to bilo u slučaju Magme.

Vaš link

La vita e bella!

[smiley2] Nagradna igra: Tko je Z.M. [smiley2]

Jel to naš Maminjo Zdravi ??? [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Da li se netko zapitao što će biti s Antinim blokadama u petak? Hoće li se primjenjivati ili će pustiti da “go with the flow” ?

Nece biti blokada.
Nema prethodne prosjecne cijene tako da nema blokade.
Nije je bilo ni kod Magme.

Stante: ” [smiley2] Nagradna igra: Tko je Z.M. [smiley2] ” Jel to naš Maminjo Zdravi ??? [smiley1]

vjerovatno da je on

PRODAJEM U LIMBURGU____________________________________________________________________________________________________

New Report

Close