Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 92.391 | 2,571 | 35,90 | 36,10 | -0,56% |
sryy al bas tak kasnim i onda dolje jos malo nabidam cijenu jer mi izgledalo ovo prejeftino[smiley16][smiley1].Stalno razmisljam o onim stranim ulagacima i njihovoj lovi[smiley2].Jos jenput isprika
Negdje sam danas čitao o ulaganjima kod nas i u regiju,stranci sveviše zainteresirani,za Srbiju su velika očekivanja,ali ne treba brzati….Vjerujem da kod nas tek dolaze prava ulaganja,ali u smislu globalizacije,samo ne znam kako je za nas trejdereto.Pliva je primjer…
U Dnevniku na HRT-u paket je iznosio 17.860,00 kuna.
U Otvorenom na HRT-u paket je iznosio 16.895,00 kuna.
Govorimo o istoj televiziji i o razlicitim cijenama paketa.
Zasto nije cijena paketa iz Otvorenog bila u Dnevniku, a cijena iz Dnevnika bila u Otvorenom!?
U tih dva sata su nam smanjili paket za dodatnih 965. Bas super. Najbolje da je paket 10.000,00 i zivio Sanader i Polancec.
Tko zna kolika je cijena paketa biti ujutro na vijestima?
Buco: ” Po meni … Ali jedno me sad pitanje muči. Hoće li nam vlado i ivo vratiti ostatak sredstava sa zateznom kamatom ili…[smiley7] Dobro smo iskreditirali državu… zašto uopće izdaju obveznice kad mogu dobiti đabe od raje… pa kad to vrate, izmisle novi ipo i tako dok ima šta prodavati! Zlo mi je! I od HDZ-a i od SDP-a, a HSP-a pogotovo! Glasam za zelene! Usput, kad je taj povrat sredstava? ” U potpunosti se slazem… bas smo dali drzavi lijep kratkorocno kredit i to za badava.
Država nije vidjela ove kune.. Kune su kod agenata..
U Dnevniku na HRT-u paket je iznosio 17.860,00 kuna.
U Otvorenom na HRT-u paket je iznosio 16.895,00 kuna.
Govorimo o istoj televiziji i o razlicitim cijenama paketa.
Zasto nije cijena paketa iz Otvorenog bila u Dnevniku, a cijena iz Dnevnika bila u Otvorenom!?
U tih dva sata su nam smanjili paket za dodatnih 965. Bas super. Najbolje da je paket 10.000,00 i zivio Sanader i Polancec.
Tko zna kolika je cijena paketa biti ujutro na vijestima?
Tko zna čak i hoće li nam išta na kraju i ostati 🙂
Da li se netko zapitao što će biti s Antinim blokadama u petak? Hoće li se primjenjivati ili će pustiti da “go with the flow” ?
jel se svaki paket reže 53% ili samo oni iznad 17860?
pa pročitajte što vam pie na ponudi koju ste potpisali..
U Dnevniku na HRT-u paket je iznosio 17.860,00 kuna. U Otvorenom na HRT-u paket je iznosio 16.895,00 kuna. Govorimo o istoj televiziji i o razlicitim cijenama paketa. Zasto nije cijena paketa iz Otvorenog bila u Dnevniku, a cijena iz Dnevnika bila u Otvorenom!? U tih dva sata su nam smanjili paket za dodatnih 965. Bas super. Najbolje da je paket 10.000,00 i zivio Sanader i Polancec. Tko zna kolika je cijena paketa biti ujutro na vijestima?
Kao sto rekoh.. cijena paketa ujutro na vijestima u 6 sati na HR1 iznosi “oko 17.000,00 kuna”.
Kao da smo na placu pa govorimo “oko”.
Kao da cijena nije u kunu definirana.
Svasta.
http://www.poslovni.hr/55597.aspx
[smiley2] Nagradna igra: Tko je Z.M. [smiley2]
Evo jedne stranice koja nudi izračun koliko ćete dobiti dionica za sve one koji nisu upisali pune pakete.
ako su ovi izračuni točni, to znaći da se paketi ipak režu u skladu ssa prijašnjim najavama Vlade (razmjerno rezanje), a ne kao što je to bilo u slučaju Magme.
[smiley2] Nagradna igra: Tko je Z.M. [smiley2]
Jel to naš Maminjo Zdravi ??? [smiley1]
Da li se netko zapitao što će biti s Antinim blokadama u petak? Hoće li se primjenjivati ili će pustiti da “go with the flow” ?
Nece biti blokada.
Nema prethodne prosjecne cijene tako da nema blokade.
Nije je bilo ni kod Magme.
Stante: ” [smiley2] Nagradna igra: Tko je Z.M. [smiley2] ” Jel to naš Maminjo Zdravi ??? [smiley1]
vjerovatno da je on