Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 35,94 | 96.783 | 2,693 | 36,00 | 36,10 | 0,28% |
Svaka kuna koja se spasi od drzavnog proracuna je dobra stvar. To vam je ljudi ambis. Jazovka.
hmmm, wealth effect, multiplikator….
zanimljivo[smiley6]
SLK:
”
fazan: ” i, kak je bilo na wc-u? ” OMG. [smiley16]”
Neeetko radi sranja gospodo…[smiley2][smiley2]
I to takva da se ljudima kuća srušila…[smiley2][smiley2][smiley2]
pozdrav,ja jesam mali ulagac i nadam se da mi oprostite neznanje zbog neiskustva.ako bi htjela prodati samo dio paketa znaci li to da i na ostali dio,koji nije registriran isto gubim pravo na povlastene 10 posto?hvala
pozdrav,ja jesam mali ulagac i nadam se da mi oprostite neznanje zbog neiskustva.ako bi htjela prodati samo dio paketa znaci li to da i na ostali dio,koji nije registriran isto gubim pravo na povlastene 10 posto?hvala
ne
O, naša bajna dalekovidnica! Jeste li gledali (vidim da niste) Poslovne vijesti nakon Otovrenog? Ponovno je objavljena cifra max. paketa od 17xxx kuna i broj od 67 dionica. Ovi nikak da se usklade.
O, naša bajna dalekovidnica! Jeste li gledali (vidim da niste) Poslovne vijesti nakon Otovrenog? Ponovno je objavljena cifra max. paketa od 17xxx kuna i broj od 67 dionica. Ovi nikak da se usklade.
Nemojte više o tome pisati jer nema smisla,sve će te u petak znati i to je to..
ja sam sad još gluplja sad tek ništa ne kužim ja sam uplatila 20000 kn koliko mi onda pripada dionica i isto tako na 25000 kn,sorry ali fakat me inteesira help
20.000 – 33 dionice
25.000 – 41 dionica
ja sam sad još gluplja sad tek ništa ne kužim ja sam uplatila 20000 kn koliko mi onda pripada dionica i isto tako na 25000 kn,sorry ali fakat me inteesira help
20000 kn = 33 dionice
25000 = 41
marijan66: ” O, naša bajna dalekovidnica! Jeste li gledali (vidim da niste) Poslovne vijesti nakon Otovrenog? Ponovno je objavljena cifra max. paketa od 17xxx kuna i broj od 67 dionica. Ovi nikak da se usklade.” Nemojte više o tome pisati jer nema smisla,sve će te u petak znati i to je to..
Ma, meni je jasno, uostalom već sam upisao cifru od 63 dionice u Ugovore o prijenosu.
dosta ljudi vise o paketima nego ajmo fino otvorit temu i vidjet ko ce na kolko postavit nalog za 1. dan pa da izvucemo neki prosjek.Evo ja 1.
1. nalog na 480kn, 2.n 490kn, 3.n 499,99 kn,ostalih 5 paketa ce sacekati razvoj[smiley1][smiley16]
dosta ljudi vise o paketima nego ajmo fino otvorit temu i vidjet ko ce na kolko postavit nalog za 1. dan pa da izvucemo neki prosjek.Evo ja 1.
1. nalog na 480kn, 2.n 490kn, 3.n 499,99 kn,ostalih 5 paketa ce sacekati razvoj[smiley1][smiley16]
Eno ti Asko otvorio temu
He , he dok su tebe odmoderirali…[smiley2]