HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 16:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

greska, ispricavam se! he he.. pa za minutu je napisana cijela stranica, otisao sam na wc! mislio sam da mi nije objavio poruku, nisam skuzio, vec sam hipnotiziran. isprika jos jednom! E, ovo nije normalno
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley11][smiley11]

Svaka kuna koja se spasi od drzavnog proracuna je dobra stvar. To vam je ljudi ambis. Jazovka.

Jesi u pravu Vučko. Ima jedna naša narodna “Državu voli ko majku a muzi ko kravu”
zna to jako dobro ovih naših 200 familija potpomognuto ovim investitorima – spasiteljima iz dalekog nam svijeta što nam tako skupo platiše ovo što kupiše.

Al nema veze – ni ova država još propala – ima još 55 000 km2 za prodat[smiley2]

greska, ispricavam se! he he.. pa za minutu je napisana cijela stranica, otisao sam na wc! mislio sam da mi nije objavio poruku, nisam skuzio, vec sam hipnotiziran. isprika jos jednom! E, ovo nije normalno [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley11][smiley11]

i, kak je bilo na wc-u?

I love the Smell of Profits in the Morning

i, kak je bilo na wc-u?

OMG. [smiley16]

No respect

fazan: ” i, kak je bilo na wc-u? ” OMG. [smiley16]

A što drugo da ga pitam?[smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

Ja oću ovdje večeras prvi čvarak da zaradim moderatoru!!!
Neću više da budem obićan vojnik bez ijedne zvjezdice kraj jusernejma[smiley1][smiley11]

taxodium: ” greska, ispricavam se! he he.. pa za minutu je napisana cijela stranica, otisao sam na wc! mislio sam da mi nije objavio poruku, nisam skuzio, vec sam hipnotiziran. isprika jos jednom! E, ovo nije normalno [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley11][smiley11]” i, kak je bilo na wc-u?

istrpao sam se [smiley2][smiley2][smiley2]

Glupost, kakva šteta državnog proračuna, jedva ste dočekali ovakvu cijenu i još nezadovoljni. U svakom slučaju HDZ vraća dugove, a što kaže prof. s ekonomskog fak, s otvorenog, bolje tako nego kroz alimentaciju. Ja se slažem.
Za vrijeme HDZ je tržište kapitala je procvalo, pa vi trubite i dalje.

sto, samohrane mamice kupuju dionice?
hdz stvarno zna[smiley8]

[code][/code]Nije kupovao dionice, već slagao ‘lanac sreće’[url]http://jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art-2007,10,23,cevizovic_dionice,95316.jl[/url]

gotovo , ovu temu ne citam do petka .
zakljucno 521 str.
nocc

najvrednije stvari u životu su besplatne

gotovo , ovu temu ne citam do petka . zakljucno 521 str. nocc

stvarno, da! mozda mi se i pocelo kenjat od silnih postova… mogla bi ovo biti nocna tema na forumu. nocno dezurstvo! Hitna za ovisnike.. uvijek ekipa spremna. Odoh i ja. Dobra noc svima

fazan: ” i, kak je bilo na wc-u? ” OMG. [smiley16]

Neeetko radi sranja gospodo…[smiley2][smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Stante:

…. Sam Polančec kaže da niti jedan fond nije dao ponudu manju od 370kn po dionici, a Ivo je velikodušno dao za 265. Možda je i Kutle negdi u blizini [smiley2]

Siguran sam da ste ga Vi nešto krivo shvatili ,kolega ………[smiley11]

ja koliko sam shvatio nitko nije dao niti blizu 370
dakle sve su ponude bile manje od 370
tako je rekao Rumeni

Poruka brokerima, nećete dobiti moj HT nikada, možda od mojih unuka

New Report

Close