HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 21:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Stante: ” pifkolekto: ” Sta si ti ljubomoran sto daje tako jeftino i tako je sve to od naroda koji ga je gradio za vrjeme juge nikoga on ne ostecuje to su nam i tako trebali dati besplatno! ” Nisam ljubomoran i sam sam kupio te dionice, ali iskreno, volio bih da je cijena 320. Meni osobno je važnija dobrobit države od mog sitnog interesa u iznosu 2-3k kuna. To se trebalo podijeliti ali ne sada nego prije prodaje DT-u. A ovo sada je još jedna pljačka. ” Ma Ljubo, jesi li to ti??? Pa ti lijepo prodaj dionice i uplati u drzavni proracun kao donaciju. Ne vidim u cemu je problem.

I meni je isto važan interes države.
U interesu države Kajmanski otoci ili neke slične , možda otvorim tvrtku, tako da je i meni važan interes države, ma naravno.
Navodno su manji porezi.

[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

poslije emisije otvoreno molim Vas da nitko nista lose ne govori o Galincu. pa on je najbolje kotirao.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

fazan: ” Navodno ima i jednu građevinsku firmu!?!? [smiley2][smiley2][smiley2] ” Navodno…[smiley2][smiley2][smiley2]…i gastarbajtere unutra…[smiley2]

Navodno će graditi neke objekte za HT. Mislim gastarbajteri!

I love the Smell of Profits in the Morning

Ma ovo danas “Otvoreno”, medijska pompa širokih debilnih razmjera bez poznavanja osnovne metodologije tržišta kapitala i kamatnog računa iz nižih razreda osnovne i to od razine diplomirnog novinara do postdiplomiranih politekonoma su totalna sramota za našu državu i naciju.

Što ne znači da se na tome ne da zaraditi.

x

Asko:

Navodno će graditi neke objekte za HT. Mislim gastarbajteri!

Da…posebno ovi iz EU…čim izađu iz Sofije…[smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

ivek123 … ekipa se zabrinula što je proračun oštećen za 1,5 mlrd kn.

a navodno su njihovi djedovi zabili prvu banderu u Hrvata [smiley2][smiley2][smiley2]

Gdje? UBleiburgu?

skype - ivek1234

igrac:

pifkolekto:

Svi paketi do 38000 se režu za cca 53% ”
Pa kako nemozete svatiti pa Polances je rekao max. paket je 16 800 kuna!!!! Nema proporcijonalnog rezanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da li ti to zajebavaš !?!

Pa kako nemate u glavi malo klikera pa izracunaj nema logike!

1.Dali se slazes da je rekao Polances max. paket 16800 kn?? (predpostavljam da)

2.Vlada je nam je dala 25 % dionica to ti je 20 472 133 dionica

3.Cijena dionice je 265* 20 472 133= 5 425 115 245 kuna/ 350 000 ljudi=15 500 kuna

4.Ali su dosta njih uplatili manje od 15 000 kn. gdje dolazimo na racunicu 16 800 kuna

[/quote]

Vjekoooooooooooooo !!!!!!!!

SKORa-M-A[color=blue][/color]

Svaka kuna koja se spasi od drzavnog proracuna je dobra stvar. To vam je ljudi ambis. Jazovka.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

S,

Pa kako nemate u glavi malo klikera pa izracunaj nema logike!

1.Dali se slazes da je rekao Polances max. paket 16800 kn?? (predpostavljam da)

Netočno….14.300,oo kuna je prosječni upis po glavi stanovnika…

. U interesu države Kajmanski otoci ili neke slične , možda otvorim tvrtku, tako da je i meni važan interes države, ma naravno. Navodno su manji porezi. [smiley1]

http://www.arakgroup.com/hr/index.php?option=com_content&task=view&id=9&Itemid=150
Veoma dobri…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

plavi: ” . U interesu države Kajmanski otoci ili neke slične , možda otvorim tvrtku, tako da je i meni važan interes države, ma naravno. Navodno su manji porezi. [smiley1]” http://www.arakgroup.com/hr/index.php?option=com_content&task=view&id=9&Itemid=150 Veoma dobri…

Hvala!

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kaj će vam off-shore kad imate Bosnu…[smiley2][smiley2][smiley2]

New Report

Close