Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Stante: ” pifkolekto: ” Sta si ti ljubomoran sto daje tako jeftino i tako je sve to od naroda koji ga je gradio za vrjeme juge nikoga on ne ostecuje to su nam i tako trebali dati besplatno! ” Nisam ljubomoran i sam sam kupio te dionice, ali iskreno, volio bih da je cijena 320. Meni osobno je važnija dobrobit države od mog sitnog interesa u iznosu 2-3k kuna. To se trebalo podijeliti ali ne sada nego prije prodaje DT-u. A ovo sada je još jedna pljačka. ” Ma Ljubo, jesi li to ti??? Pa ti lijepo prodaj dionice i uplati u drzavni proracun kao donaciju. Ne vidim u cemu je problem.
I meni je isto važan interes države.
U interesu države Kajmanski otoci ili neke slične , možda otvorim tvrtku, tako da je i meni važan interes države, ma naravno.
Navodno su manji porezi.
[smiley1]
poslije emisije otvoreno molim Vas da nitko nista lose ne govori o Galincu. pa on je najbolje kotirao.
fazan: ” Navodno ima i jednu građevinsku firmu!?!? [smiley2][smiley2][smiley2] ” Navodno…[smiley2][smiley2][smiley2]…i gastarbajtere unutra…[smiley2]
Navodno će graditi neke objekte za HT. Mislim gastarbajteri!
Ma ovo danas “Otvoreno”, medijska pompa širokih debilnih razmjera bez poznavanja osnovne metodologije tržišta kapitala i kamatnog računa iz nižih razreda osnovne i to od razine diplomirnog novinara do postdiplomiranih politekonoma su totalna sramota za našu državu i naciju.
Što ne znači da se na tome ne da zaraditi.
Asko:
”
Navodno će graditi neke objekte za HT. Mislim gastarbajteri!
Da…posebno ovi iz EU…čim izađu iz Sofije…[smiley2][smiley2][smiley2]
ivek123 … ekipa se zabrinula što je proračun oštećen za 1,5 mlrd kn.
a navodno su njihovi djedovi zabili prvu banderu u Hrvata [smiley2][smiley2][smiley2]
Gdje? UBleiburgu?
igrac:
”
pifkolekto:
”
Svi paketi do 38000 se režu za cca 53% ”
Pa kako nemozete svatiti pa Polances je rekao max. paket je 16 800 kuna!!!! Nema proporcijonalnog rezanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
”
Da li ti to zajebavaš !?!
Pa kako nemate u glavi malo klikera pa izracunaj nema logike!
1.Dali se slazes da je rekao Polances max. paket 16800 kn?? (predpostavljam da)
2.Vlada je nam je dala 25 % dionica to ti je 20 472 133 dionica
3.Cijena dionice je 265* 20 472 133= 5 425 115 245 kuna/ 350 000 ljudi=15 500 kuna
4.Ali su dosta njih uplatili manje od 15 000 kn. gdje dolazimo na racunicu 16 800 kuna
[/quote]
Vjekoooooooooooooo !!!!!!!!
Svaka kuna koja se spasi od drzavnog proracuna je dobra stvar. To vam je ljudi ambis. Jazovka.
Pa kako nemate u glavi malo klikera pa izracunaj nema logike!
1.Dali se slazes da je rekao Polances max. paket 16800 kn?? (predpostavljam da)
Netočno….14.300,oo kuna je prosječni upis po glavi stanovnika…
. U interesu države Kajmanski otoci ili neke slične , možda otvorim tvrtku, tako da je i meni važan interes države, ma naravno. Navodno su manji porezi. [smiley1]
http://www.arakgroup.com/hr/index.php?option=com_content&task=view&id=9&Itemid=150
Veoma dobri…
plavi: ” . U interesu države Kajmanski otoci ili neke slične , možda otvorim tvrtku, tako da je i meni važan interes države, ma naravno. Navodno su manji porezi. [smiley1]” http://www.arakgroup.com/hr/index.php?option=com_content&task=view&id=9&Itemid=150 Veoma dobri…
Hvala!