HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 10:05
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,48
71.727
1,864
38,40
38,70
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

fazan:

Collina: ” fazan: ” Hvala ti Ivo, vratit ćemo ti! ” jesi li mislio po većoj cijeni [smiley1]” Ne, mislio sam na lagani pokret olovkom po papiru!

Ti bi se njemu naguzio i bez ovoga. Što je to Ivo napravio?
Državni proračun oštetio je za 1,5 milijardi kuna. Uz ovakvu potražnju srezati cijenu na ovu razinu je pljačka hrvatskog poreznog obveznika.
Onaj tko zna na burzi ovo i onako ne smatra poklonom, već vrijeđanjem hrvatske pameti.

Bitno da je Racan lagano potpisao Slovencima i svojem prijatelju Vrhovniku pa Stroku a i nekim drugima. Ohladi malo. Trebali su sve zivo ovako privatizirati pa ako rasprckamo, rasprckali smo svoje.

skype - ivek1234

Sjajan replay Ivo. Što je 700-800 milijuna kuna diskonta sirotim stranim fondovima kada će oni dati tako dobar poticaj dragom nam T-HT-u. Bilo bi zbilja nerazumno da je te dionice s obzirom na potražnju upotrijebio za smanjenje rezanja paketa bogatim hrvatskim građanima [smiley1][smiley1][smiley7]

Nisam nikad vidio IPO bez institucionalnih investitora. U usporedbi s Inom, ovaj IPO je super – kod Ine su fondovi dobili znatno više. Po tvojoj logici je Fižuluć odmah trebao prodati dionice Magme fondovima preko burze za 300 KN umjesto da je išao na IPO po 238 KN. Po istoj logici je Fižulić ispao totalni bedak jer je “izgubio” hrpetinu love. IPO postoji svugdje i kod većine uspješnih kompanija je cijena za IPO niža od burzovne. Ako je cijena na burzi niža od cijene za IPO onda se to smatra potpunim promašajem. I svugdje glavni profit cashiraju fondovi i veliki ulagači. Malih nema skoro nigdje, osim kod dr. Ive.

Galinec je dokazao u prošlosti da je apsolutni promašaj svako njegovo predviđanje. Jesam lijepo dao podatke da je 500 jeftino.

Mislim da je teško slučajno toliko ispromašivati. Nekako sam skloniji povjerovati u to da namjeno dezinformira. Slično kao pifkolekto na ovom forumu, samo puno taktičnije
[smiley2]

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

…he,he…mene ovaj Galinec bas podsjeca na Ciru kad prognozira rezultate tekmi Dinama u Europi…he,he…istu uspjesnost imaju do sada…0%…samo Galinec brije na negativu, a Ciro na pozitivu…ko Ying i Yang…i oboje ce pogoditi…he,he…jednom [smiley1]…

konacno nesto zabavno nakon 30tak stranica.lol[smiley2]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

stock:

Državni proračun oštetio je za 1,5 milijardi kuna. Uz ovakvu potražnju srezati cijenu na ovu razinu je pljačka hrvatskog poreznog obveznika.
Onaj tko zna na burzi ovo i onako ne smatra poklonom, već vrijeđanjem hrvatske pameti.

Apsolutno se slažem s tobom i mislim da bi se netko trebao pozabavit s time. Jel ovo je jedna od najvećih pljački hrv. naroda. A s 1,5 milijardu kuna se o ovoj državi mnoge stvari mogu napravit za dobrobit hrv. građana.

Kaj je ovo, mladez SDP u deliriju jer Ljubi izmice stolica?????

skype - ivek1234

Ništa nisu rekli,jedino je Gag upozorio na DT kako je pao,ali nije rekao da je IPO bio 1996 i da je dosta narastao DT,a 2000 je pao zbog dot com crasha kad su sve svjetske burze krahirale…

Točno: http://finance.yahoo.com/q/bc?s=DT&t=my&l=on&z=m&q=l&c=

Glupost, kakva šteta državnog proračuna, jedva ste dočekali ovakvu cijenu i još nezadovoljni. U svakom slučaju HDZ vraća dugove, a što kaže prof. s ekonomskog fak, s otvorenog, bolje tako nego kroz alimentaciju. Ja se slažem.
Za vrijeme HDZ je tržište kapitala je procvalo, pa vi trubite i dalje.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

fazan:

Collina: ” fazan: ” Hvala ti Ivo, vratit ćemo ti! ” jesi li mislio po većoj cijeni [smiley1]” Ne, mislio sam na lagani pokret olovkom po papiru!

Ti bi se njemu naguzio i bez ovoga. Što je to Ivo napravio?

oj doktore, oj doktore sve si ti sa g**za, sta ucini od te nashe….
nema sta drivo je fajter “ukupna potražnja za čak 5 do 6 puta nadmašila ponudu”!!!!!

Bing, cijena prava sitnica, donji raspon unatoc potraznji! [smiley5][smiley6][smiley7]

[code][/code]Nije kupovao dionice, već slagao ‘lanac sreće’[url]http://jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art-2007,10,23,cevizovic_dionice,95316.jl[/url]

…he,he…kolega plavi pa ne drukajte [smiley1]
…vidite sto nam kaze ugledni ekonomist…

“Kada je riječ o rastu cijene dionica, gospodin Lokin smatra da bi cijena dionica odmah mogla skočiti na 320 kuna po dionici, a u sljedećih se šest mjeseci stabilizirati na razini od 350 kuna po dionici.”

…he,he…a strani fondovi zeljeli utuc preko 20 milijardi kuna i na 320kn…e dinosauri, dinosauri [smiley11]…najbolje da upotpuni Jurcicevu ekipu “strucnjaka”, zajedno s Matom Crkvencom…[smiley1]

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

ivek123 … ekipa se zabrinula što je proračun oštećen za 1,5 mlrd kn.

a navodno su njihovi djedovi zabili prvu banderu u Hrvata [smiley2][smiley2][smiley2]

I love the Smell of Profits in the Morning

pifkolekto:

Sta si ti ljubomoran sto daje tako jeftino i tako je sve to od naroda koji ga je gradio za vrjeme juge nikoga on ne ostecuje to su nam i tako trebali dati besplatno!

Nisam ljubomoran i sam sam kupio te dionice, ali iskreno, volio bih da je cijena 320. Meni osobno je važnija dobrobit države od mog sitnog interesa u iznosu 2-3k kuna.
To se trebalo podijeliti ali ne sada nego prije prodaje DT-u. A ovo sada je još jedna pljačka.

Ma Ljubo, jesi li to ti??? Pa ti lijepo prodaj dionice i uplati u drzavni proracun kao donaciju. Ne vidim u cemu je problem.

skype - ivek1234

moj nalog na prodaju će biti dan 05.10. u 10.ooh po cijeni od 550 kn.
čujemo se u petak!!![smiley2]

a galinec reko fer cijena 370 k, koji je to lik, ne znam kako mu nije neugodno?![smiley7]

Autor posta posjeduje dionice ATPL-R-A i HT-R-A. Također, unaprijed zahvaljuje Neznanom junaku na asu.

New Report

Close