HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 29.11.2024. u 16:06
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,70
282.440
7,299
39,40
39,90
-1,50%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

pifkolekto:

Sta si ti ljubomoran sto daje tako jeftino i tako je sve to od naroda koji ga je gradio za vrjeme juge nikoga on ne ostecuje to su nam i tako trebali dati besplatno!

Nisam ljubomoran i sam sam kupio te dionice, ali iskreno, volio bih da je cijena 320. Meni osobno je važnija dobrobit države od mog sitnog interesa u iznosu 2-3k kuna.
To se trebalo podijeliti ali ne sada nego prije prodaje DT-u. A ovo sada je još jedna pljačka.

Ja bih volio da je bila i 200 kn,ali država neće propasti nikada,ali mi sitniji koji smo u njoj neka ne dobijemo jednu plaću,odmah smo u glibu,a država će se uvijek namiriti porezima ako zatreba.[smiley5]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Ništa nisu rekli,jedino je Gag upozorio na DT kako je pao,ali nije rekao da je IPO bio 1996 i da je dosta narastao DT,a 2000 je pao zbog dot com crasha kad su sve svjetske burze krahirale…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Svi paketi do 38000 se režu za cca 53%
[/quote]

Pa kako nemozete svatiti pa Polances je rekao max. paket je 16 800 kuna!!!!
Nema proporcijonalnog rezanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://seekingalpha.com/article/62511-50-lowest-relative-p-e-ratios-in

…he,he…mene ovaj Galinec bas podsjeca na Ciru kad prognozira rezultate tekmi Dinama u Europi…he,he…istu uspjesnost imaju do sada…0%…samo Galinec brije na negativu, a Ciro na pozitivu…ko Ying i Yang…i oboje ce pogoditi…he,he…jednom [smiley1]…

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

stanicu, nisu svi pametni kao mi … emisija je bila namijenjena običnim ljudima …

I love the Smell of Profits in the Morning

50,

Ford: ” TheVeka: ” Kak se režu paketi koji su uplaćeni na iznose manje od 16.895 kn. isto ih režu 55% ili ništ ili nešt.? THNX ” Svi paketi do 38000 se režu za cca 53% ” DA li mi mozete potvrditi sa 100% sigurnoscu da pakete od 10 000 kuna isto rezu za 53%!!!!!!!!!!!!?????

Da , svi paketi se režu za cca 55 % neovisno koliko si uplatio , da li 38.000 kn ili 28.000 kn ili bilo koliko kuna !

Pa kako nemozete svatiti pa Polances je rekao max. paket je 16 800 kuna!!!! Nema proporcijonalnog rezanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]

Da li ti to zajebavaš !?!

Ništa nisu rekli,jedino je Gag upozorio na DT kako je pao,ali nije rekao da je IPO bio 1996 i da je dosta narastao DT,a 2000 je pao zbog dot com crasha kad su sve svjetske burze krahirale…

je rekao je, da je to bilo prije 10 i pol godina[smiley2], kako čovjek pamti
mora da je kupovao…
ne sviđa mi se što je lupao 370-400 kn
sad će ovi plšljivci odma lupiti naloge ispod 400

ode ovo do 500, ljudi moji pa biti će nekoliko milijardi kuna više na potražnji, haloooo

Poruka brokerima, nećete dobiti moj HT nikada, možda od mojih unuka

Da , svi paketi se režu za cca 55 % neovisno koliko si uplatio , da li 38.000 kn ili 28.000 kn ili bilo koliko kuna !
[/quote]

Kakav si ti matematicar bas si biser…

http://seekingalpha.com/article/62511-50-lowest-relative-p-e-ratios-in

pifkolekto:

Svi paketi do 38000 se režu za cca 53% ”
Pa kako nemozete svatiti pa Polances je rekao max. paket je 16 800 kuna!!!! Nema proporcijonalnog rezanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da li ti to zajebavaš !?!

[/quote]
ovaj pi… je glup ko….. daj Vjeko skloni ga više ovo mu je 10 post ovakav[smiley13]

Poruka brokerima, nećete dobiti moj HT nikada, možda od mojih unuka

Pa kako nemozete svatiti pa Polances je rekao max. paket je 16 800 kuna!!!!
Nema proporcijonalnog rezanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pa naravno da nema proporcionalnog, kad lijepo u prospektu piše da će rezanje biti razmjerno [smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]

Pa kako nemozete svatiti pa Polances je rekao max. paket je 16 800 kuna!!!! Nema proporcijonalnog rezanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
E sad si me zbunio,misliš da će svi koji su upisali toliko ili više dobiti 16800 kn???[smiley6]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

New Report

Close