Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,70 | 282.440 | 7,299 | 39,40 | 39,90 | -1,50% |
pifkolekto:
”
Sta si ti ljubomoran sto daje tako jeftino i tako je sve to od naroda koji ga je gradio za vrjeme juge nikoga on ne ostecuje to su nam i tako trebali dati besplatno!
”
Nisam ljubomoran i sam sam kupio te dionice, ali iskreno, volio bih da je cijena 320. Meni osobno je važnija dobrobit države od mog sitnog interesa u iznosu 2-3k kuna.
To se trebalo podijeliti ali ne sada nego prije prodaje DT-u. A ovo sada je još jedna pljačka.
Ja bih volio da je bila i 200 kn,ali država neće propasti nikada,ali mi sitniji koji smo u njoj neka ne dobijemo jednu plaću,odmah smo u glibu,a država će se uvijek namiriti porezima ako zatreba.[smiley5]
Ništa nisu rekli,jedino je Gag upozorio na DT kako je pao,ali nije rekao da je IPO bio 1996 i da je dosta narastao DT,a 2000 je pao zbog dot com crasha kad su sve svjetske burze krahirale…
Svi paketi do 38000 se režu za cca 53%
[/quote]
Pa kako nemozete svatiti pa Polances je rekao max. paket je 16 800 kuna!!!!
Nema proporcijonalnog rezanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
…he,he…mene ovaj Galinec bas podsjeca na Ciru kad prognozira rezultate tekmi Dinama u Europi…he,he…istu uspjesnost imaju do sada…0%…samo Galinec brije na negativu, a Ciro na pozitivu…ko Ying i Yang…i oboje ce pogoditi…he,he…jednom [smiley1]…
stanicu, nisu svi pametni kao mi … emisija je bila namijenjena običnim ljudima …
Ford: ” TheVeka: ” Kak se režu paketi koji su uplaćeni na iznose manje od 16.895 kn. isto ih režu 55% ili ništ ili nešt.? THNX ” Svi paketi do 38000 se režu za cca 53% ” DA li mi mozete potvrditi sa 100% sigurnoscu da pakete od 10 000 kuna isto rezu za 53%!!!!!!!!!!!!?????
Da , svi paketi se režu za cca 55 % neovisno koliko si uplatio , da li 38.000 kn ili 28.000 kn ili bilo koliko kuna !
[/quote]
Da li ti to zajebavaš !?!
Ništa nisu rekli,jedino je Gag upozorio na DT kako je pao,ali nije rekao da je IPO bio 1996 i da je dosta narastao DT,a 2000 je pao zbog dot com crasha kad su sve svjetske burze krahirale…
je rekao je, da je to bilo prije 10 i pol godina[smiley2], kako čovjek pamti
mora da je kupovao…
ne sviđa mi se što je lupao 370-400 kn
sad će ovi plšljivci odma lupiti naloge ispod 400
ode ovo do 500, ljudi moji pa biti će nekoliko milijardi kuna više na potražnji, haloooo
Da , svi paketi se režu za cca 55 % neovisno koliko si uplatio , da li 38.000 kn ili 28.000 kn ili bilo koliko kuna !
[/quote]
Kakav si ti matematicar bas si biser…
pifkolekto:
”
Svi paketi do 38000 se režu za cca 53% ”
Pa kako nemozete svatiti pa Polances je rekao max. paket je 16 800 kuna!!!! Nema proporcijonalnog rezanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da li ti to zajebavaš !?!
[/quote]
ovaj pi… je glup ko….. daj Vjeko skloni ga više ovo mu je 10 post ovakav[smiley13]
Pa kako nemozete svatiti pa Polances je rekao max. paket je 16 800 kuna!!!!
Nema proporcijonalnog rezanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pa naravno da nema proporcionalnog, kad lijepo u prospektu piše da će rezanje biti razmjerno [smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]
E sad si me zbunio,misliš da će svi koji su upisali toliko ili više dobiti 16800 kn???[smiley6]