HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 22:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
39,59
133.690
3,377
40,70
40,90
4,87%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

AAA jooooooooooooooooojjjjj Galinec! Kopnit će kupnja nakon 320![smiley16]

AAA jooooooooooooooooojjjjj Galinec! Kopnit će kupnja nakon 320![smiley16]

Pusti ga,pusti ga nek priča….[smiley1]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Neki koji su slušali Galinca danas čupaju kosu,zato živjeo Galinac[smiley2]

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Kak se režu paketi koji su uplaćeni na iznose manje od 16.895 kn. isto ih režu 55% ili ništ ili nešt.? THNX

Svi paketi do 38000 se režu za cca 53%

63 dionice ćemo dobiti u paketu

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

majko mila s čim ovi tupe na hateveju. pa slušajte ta pitanja

Budaletina s crknutim dabrom na glavi, uvijek u sačekuši!

TheVeka:

Kak se režu paketi koji su uplaćeni na iznose manje od 16.895 kn. isto ih režu 55% ili ništ ili nešt.? THNX

Svi paketi do 38000 se režu za cca 53%

damn
baš sam se nadao da će promjeniti taktiku i onima koji imaju koji paket manji od 16… dat sve
pih

Budaletina s crknutim dabrom na glavi, uvijek u sačekuši!

geiger:

Mene zanima poklanja li Dr. IVO 5% stranim fondovima po 265 kuna i kakav je tu ključ raspodjele s obzirom na nesrazmjer ponude i potražnje

To je tek toliko da im smanji prosječnu cijenu (jer će ostatak morati kupiti na burzi) i poveća interes za dionice T-HT-a. Mali gubitak za državu, ali dobar poticaj za dionicu T-HT-a.

Sjajan replay Ivo. Što je 700-800 milijuna kuna diskonta sirotim stranim fondovima kada će oni dati tako dobar poticaj dragom nam T-HT-u. Bilo bi zbilja nerazumno da je te dionice s obzirom na potražnju upotrijebio za smanjenje rezanja paketa bogatim hrvatskim građanima [smiley1][smiley1][smiley7]

umirem od smjeha gledajuci rumenog. uvijek mi je bio simpatican! brijem da ce cijena ici i preko 500 kad je tako velika potraznja stranih ulagaca…

TheVeka: ” Kak se režu paketi koji su uplaćeni na iznose manje od 16.895 kn. isto ih režu 55% ili ništ ili nešt.? THNX ” Svi paketi do 38000 se režu za cca 53%

DA li mi mozete potvrditi sa 100% sigurnoscu da pakete od 10 000 kuna isto rezu za 53%!!!!!!!!!!!!?????

ko te ima taj te nema

Ma, bez veze, ovo OTVORENO=mala škola di(j)oničarstva. Laka vam noć kolege.

TRTF-R-A: Bio on crn ili bijel, tartuf je uvijek gastronomski dragulj. Ali kao i svaki drugi dragulj i tartuf se teško pronalazi.

bakulaz:

trotter:

bakulaz:

trotter:

http://www.poslovni.hr/55707.aspx

Cijena dionice Hrvatskog Telekoma u javnoj ponudi je 265 kuna, a dionice je uplatilo 358.406 građana, objavio je premijer Ivo Sanader na izvanrednoj sjednici Vlade. Građani su uplatili ukupno 12,2 milijarde kuna, što znači da su prosječne uplate iznosile 34.043 kune. Paket će pak u prosjeku iznositi 15.100 kuna. Po analogiji proporcionalnog rezanja paketa, oni koji su uplatili tzv. puni iznos prvotno utvrđenog limita povlaštene kupnje (38.000 kuna) dobit će paket vrijedan oko 16.800 kuna.

Kakvih molim Vas 17800, kakvih?

javna glasila iznose 265 kn,67 dionica po paketu =17.755 kn

Gdje osim lupetanja na forumu slizubeno pise 67 komada? Kada se podjeli 16800 koji je sluzbeni podatak s 265, barem prema ovom clanku, onda je to 63 ili eventualno 64, jer pise oko 16800…

Javili na dnevniku,zatim na teletext hrta…itd

Na teletekstu hrta pise 16895 kuna, a to je 63 kom…

Ljepo je tata reko…[smiley2]

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

New Report

Close