Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 39,59 | 133.690 | 3,377 | 40,70 | 40,90 | 4,87% |
Nije Ivo nama ništa poklonio. Poklanja naše, ponajviše stranim fondovima. Mi smo tu sitne ribe sa sitnom zaradom.
[/quote]
Pa sta je sada na kraju? maloprije kazes da nam poklanja 1,5 milijardu kuna a sada da nam nepoklanja pa ti ni sam neznas sta pricas bas si me ljepo nasmijo… [smiley2]
Sta si ti ljubomoran sto daje tako jeftino i tako je sve to od naroda koji ga je gradio za vrjeme juge nikoga on ne ostecuje to su nam i tako trebali dati besplatno!
Nisam ljubomoran i sam sam kupio te dionice, ali iskreno, volio bih da je cijena 320. Meni osobno je važnija dobrobit države od mog sitnog interesa u iznosu 2-3k kuna.
To se trebalo podijeliti ali ne sada nego prije prodaje DT-u. A ovo sada je još jedna pljačka.
Ti bi se njemu naguzio i bez ovoga. Što je to Ivo napravio? Državni proračun oštetio je za 1,5 milijardi kuna. Uz ovakvu potražnju srezati cijenu na ovu razinu je pljačka hrvatskog poreznog obveznika. Onaj tko zna na burzi ovo i onako ne smatra poklonom, već vrijeđanjem hrvatske pameti.
[/quote]
Ništa on meni nije poklonio. On meni može samo iz džepa izbiti.
Da li mi netko moze potvrditi sa sigurnoscu ono sto smo davno prije na ovom forumu raspravljali jer danas tu informaciju nisam cuo da je vlada izjavila pa me pomalo strah da se i tu ne bi sta promjenilo!Pitanje glasi:Da li vlad reze pakete proporcionalno svima i ovima koji su uplatili puni paket a i onima koji su platili samo 10 000 kuna?Svima minus 53-55% ili promjena plana pa rezi samo pune pakete??Molim odgovor jos jednom![smiley9]
Eno Galinec..joooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjj[smiley2]
Da čujemo,hoće li propasti HT,hoće li biti neuspjeli IPO….[smiley2]
Mnogo dobar čovek naš Dr. Ivo. Vrlo je plemenito od njega da bogata i moćna Hrvatska pomaže siromašne strane investitore. Ali nije u redu da im ne poklanja i tu dodatnu nakon godine dana.
Ali što je tu je. Ali mogao bi Dr. Ivo i to nekako popraviti. Recimo da im na svakih deset skupo plaćenih dionica pokloni recimo jedan kvadratni metar prvoklasnog građevinskog zemljišta uz more.
To bi ispravilo nepravdu
Nije u redu da siroti strani fondovi budu diskriminirani u odnosu na bogate građane Hrvatske
[smiley1]
Jesi li to ti Sanaderu stari prijatelju.
Istinu zboriš – gubitak će biti stvarno neznatan – cca 5 milijuna dionica za sirote strane investitore puta cca 150 kuna porast cijene prvih nekoliko dana – to je svega mizernih 750 milijuna kuna poklonjenih sirotinji u inozemstvu.
Zaista mali gubitak za ovako bogatu državu za tako značajan poticaj dionici T-HT[smiley1][smiley2][smiley7]
Kak se režu paketi koji su uplaćeni na iznose manje od 16.895 kn. isto ih režu 55% ili ništ ili nešt.?
THNX
Kaže Galinec 370 – 400 kn fer vrijednost..
Za INU je rekao da je fer 2300 i još je rekao da će rasti i on i Polančec. Ovaj put slažem se sa Polančecom koji kaže da će potražnja biti jako velika,Galinec misli da neće biti velika potražnja..