Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Dvije važne stvari su se dogodile da mi ne pada na pamet prvi dan prodavati.
1. velika potražnja fondova
2. više od 50% povrata novaca, dakle prije sam mislio ostaviti 2 paketa godinu dana a sad ispada da moram ostaviti 4.
Pošto će se i mnogi drugi voditi ovom logikom mislim da će prodaja duplo oslabiti nego se do sada mislilo.
i agree.. nema smisla to prodavati kad je potražnja fondova ovolika..
zao mi penzica sta su dva puta stajali u redu [za ponudu I uplati] uplacivali 1000 kn, nece dobit tek 1,9 dionica…. a vise srece drugi puta….
Državni proračun oštetio je za 1,5 milijardi kuna. Uz ovakvu potražnju srezati cijenu na ovu razinu je pljačka hrvatskog poreznog obveznika.
Onaj tko zna na burzi ovo i onako ne smatra poklonom, već vrijeđanjem hrvatske pameti.
Apsolutno se slažem s tobom i mislim da bi se netko trebao pozabavit s time. Jel ovo je jedna od najvećih pljački hrv. naroda. A s 1,5 milijardu kuna se o ovoj državi mnoge stvari mogu napravit za dobrobit hrv. građana.
Dosta spike idemo gledati Otvoreno, pa ćemo poslije biti pametniji i više znati. Pozdrav
Ajde kući štrikati. Ovaj potez + INA će unaprijediti dioničarstvo u Hrvata 10 puta. Istina, ja bi zabiberio cijenu na 320,00. Ali to je politika.
Istina, ali s 1,5 milijardom se mnoge stvari mogu unaprijedit zajedno s dioničarstvom.
Nadam se da se samo šališ. Lako je s tuđim k….. gloginje mlatit. Ali dobro ovdje nije mjesto za politiku. A isto tako je činjenica da je sa ovom cijenom, koja nama odgovara, potrošio 1,5milijardu proračunskih kuna na svoju predizbornu kampanju
[/quote]
Sta si ti ljubomoran sto daje tako jeftino i tako je sve to od naroda koji ga je gradio za vrjeme juge nikoga on ne ostecuje to su nam i tako trebali dati besplatno!
Sta pljujes Sanadera poklonio ti je prakticki telekom a pokloniti ce jos i drugih dionica jer vidi da smo malo dobili i ja prvi put idem glasati i dati Sanaderu svoj glas sa najvecim zadovoljstvom!
Nije Ivo nama ništa poklonio. Poklanja naše, ponajviše stranim fondovima. Mi smo tu sitne ribe sa sitnom zaradom.
Kakvo šaroliko društvo na forumu ovih dana.
Dobro sam se nasmijao pitanjima ovih novopečenih vlasnika dijonica.Uplatili ljudi pare a pojma nemaju o nekim elementarnim stvarima.Nije mi jasno koji je to mozak koji prvo uleti sa parama u nešto a tek onda se raspituje kako ovo pa kako ono.
Stvarno će biti zanimljivo na burzi od dana 5.10.2007. u hrvata.
[smiley2][smiley2][smiley2]
olaaaaaaaaa , koja euforija, usporitr ljudi ni citati ne stignem.
ajmo malo stati na loptiu i sacekati .
nismo mi valjda svu pamet popili , ali vidim SVI lizemo brk.
sta mislimo da su ostali ludi, pa da nam ispune nase zelje.
Ipak sam iznenadjen cijenom .Ocwkivao sam 280.
…Istina, ja bi zabiberio cijenu na 320,00. Ali to je politika. BTW, znate li da je DT skuplje platio ovu dionicu nego mi! [smiley2]
I ja isto, ali kako kažete, to je politika.BTW, DT je pred mjesec-dva i lijepu dobit izvukao kroz dividendu, kao uostalom i proračun RH. Taman da nadoknadi manjak u RH kasi.