Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
Dr.Ivo ima sigurno i moj glas.Mislio sam glasati za njega ali sad sam siguran.
Njegova gospodarska politika najviše odgovara mojoj obitelji i mislim da je došlo vrijeme da to svi shvate.Prošla su vremena kad se je glasovalo na ho-ruk sistemu,emocijama…
Danas se u Hr glasa kao i u drugim EU državama…
Mislim da će se ovaj potez Ive jako dobro odrazititi na razvoj burze,odnosno u konačnici na jako dobru zaradu sa nas dioničare u narodne 1-2 god.
cure prosjecno 56 dionica ali bilo bi transparentno da se kaze za uplaceniy 38k dobiva se 63,75 ili 63 a ne mozda I 67… mislim neozbiljno tko tu preuzima odgovornost agent kordinator izdanja I voditelj knige upisa JP Morgan ili kao I ocekivano nitko…
mravak:
”
Tomas:
”
http://www.tportal.hr/fset.html kaze 67 dionica za upaceni paket od 380000 kuna ko tu koga ?
”
Evo su opet mijenjali računicu[smiley9]
http://www.tportal.hr/fset.html
56
”
ništa nisu mijenjali , pročitaj bolje, ovo 56 se odnosi na prosječni paket a ne na maksimalni…
da procitao sam
ako je to za prosjecni ….koliko je za puni od 38000?
Collina: ” fazan: ” Hvala ti Ivo, vratit ćemo ti! ” jesi li mislio po većoj cijeni [smiley1]” Ne, mislio sam na lagani pokret olovkom po papiru!
Ti bi se njemu naguzio i bez ovoga. Što je to Ivo napravio?
Državni proračun oštetio je za 1,5 milijardi kuna. Uz ovakvu potražnju srezati cijenu na ovu razinu je pljačka hrvatskog poreznog obveznika.
Onaj tko zna na burzi ovo i onako ne smatra poklonom, već vrijeđanjem hrvatske pameti.
ak nisu mogli zbrojit tocno reci podatak zasto I’m je povjeren taj posao…
Interes za IPO imaju i američki fondovi…….. SANADER rekao na sjednici
Ne prodajem ispod 530 kn tj. 100% od 265 kn !
I dokupljujem na burzi dok je još jeftino!
[smiley2]
isto tako , mada sumljam u svoje namjere
Ti bi se njemu naguzio i bez ovoga. Što je to Ivo napravio?
Državni proračun oštetio je za 1,5 milijardi kuna. Uz ovakvu potražnju srezati cijenu na ovu razinu je pljačka hrvatskog poreznog obveznika.
Onaj tko zna na burzi ovo i onako ne smatra poklonom, već vrijeđanjem hrvatske pameti.
[/quote]
Sta pljujes Sanadera poklonio ti je prakticki telekom a pokloniti ce jos i drugih dionica jer vidi da smo malo dobili i ja prvi put idem glasati i dati Sanaderu svoj glas sa najvecim zadovoljstvom!
Dr.Ivo ima sigurno i moj glas.Mislio sam glasati za njega ali sad sam siguran.
Njegova gospodarska politika najviše odgovara mojoj obitelji i mislim da je došlo vrijeme da to svi shvate.Prošla su vremena kad se je glasovalo na ho-ruk sistemu,emocijama…
Nadam se da se samo šališ. Lako je s tuđim k….. gloginje mlatit. Ali dobro ovdje nije mjesto za politiku. A isto tako je činjenica da je sa ovom cijenom, koja nama odgovara, potrošio 1,5milijardu proračunskih kuna na svoju predizbornu kampanju
pa bogme najskuplji predizborni šou dosad. onih 100 milja kuna koliko će koštati izbori su smijurija prema ovom.
fazan: ” Collina: ” fazan: ” Hvala ti Ivo, vratit ćemo ti! ” jesi li mislio po većoj cijeni [smiley1]” Ne, mislio sam na lagani pokret olovkom po papiru! ” Ti bi se njemu naguzio i bez ovoga. Što je to Ivo napravio? Državni proračun oštetio je za 1,5 milijardi kuna. Uz ovakvu potražnju srezati cijenu na ovu razinu je pljačka hrvatskog poreznog obveznika. Onaj tko zna na burzi ovo i onako ne smatra poklonom, već vrijeđanjem hrvatske pameti.
Ajde kući štrikati. Ovaj potez + INA će unaprijediti dioničarstvo u Hrvata 10 puta. Istina, ja bi zabiberio cijenu na 320,00. Ali to je politika.
BTW, znate li da je DT skuplje platio ovu dionicu nego mi!
[smiley2]