HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 09:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,88
43.096
1,201
35,90
36,00
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

I dakle dr. ivo opet mijenja prospekt. Hoće li rezanje biti proporcionalno, to ćemo još vidjeti. jer ako je povlašteni paket spušten s 38k na cca 16-17k maknut će se i proporcionalno rezanje pa da lijepo svi dobe isti iznos …

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

glupi novinari su izračunali napamet paket i top nam mora biti jasno i to na naćin:

polančec je rekao da se uplata smanjuje za 53%-55%
i sad su novinari željni ekskluzive nama bacili svoju računicu (kao i cijeli prošli tjedan)

38000 x 53% = 20140 što daje 38 000 – 20 140 = 17 860 kn max paket

a ovi drugi su nabacili odokativno slijedeće:

38000 x 56% = 21 280 što daje 38 000 – 21 280 = 16 720 kn max paket

i na kraju opet samo špekulacija, zna se jedino da je dionica 265 kn

SKORa-M-A[color=blue][/color]

valentine: “/> ivek123: ” a jel pali potvrda putem e-racuna na SDA? ” ne Pa nije valjda da mogu registrirat na brokera tek kad doma dobim pismo od SDA ????????????

Luki ne brini se. Ako imaš otvorenu i aktiviranu (aktivira se PUK-om) uslugu “moj e račun” u SDA, podatke o stanju na SDA računu nećeš ni dobiti kuvertom jer si se pisanih informacija odrekao samom aktivacijom usluge. Ti u svakom trenutku se možeš ulogirati u account i vidjeti jel gotova alokacija. Akoje gotova onda putem te iste usluge napraviš registraciju dionica s brokerom. Samo nazovi brokera prije da ti da broj zahtjeva za regu. To je to, zaboravi tel.automate!

Pozdrav

Ajmo se ljudi skulirat i pozvati znalce FA i TA da nam malo pojasne odnose sa T-sektorima u okruženju.
Molim lijepo dobre duše….

I dakle dr. ivo opet mijenja prospekt. Hoće li rezanje biti proporcionalno, to ćemo još vidjeti. jer ako je povlašteni paket spušten s 38k na cca 16-17k maknut će se i proporcionalno rezanje pa da lijepo svi dobe isti iznos …

Nema nikakvog mijenjanja prospekta više.

Uf, kolko se toga ispisalo u tako kratko vrijeme. Eto ja se samo želio zahvaliti Dr. Ivi na poklonu u obliku cijene 265kn. Zna i on sam da ga mi u Istri baš i ne volimo, ali eto, poneki glas zbog ovoga će i dobit.

TRTF-R-A: Bio on crn ili bijel, tartuf je uvijek gastronomski dragulj. Ali kao i svaki drugi dragulj i tartuf se teško pronalazi.

http://www.tportal.hr/fset.html

kaze 67 dionica za upaceni paket od 380000 kuna

ko tu koga ?

ja ću baš ići ispod. recimo, negdje na 350. na kupnji, naravno [smiley11]

pridružujem ti se, nadam se da ćemo upecati nešto

S,

glupi novinari su izračunali napamet paket i top nam mora biti jasno i to na naćin:

polančec je rekao da se uplata smanjuje za 53%-55%
i sad su novinari željni ekskluzive nama bacili svoju računicu (kao i cijeli prošli tjedan)

38000 x 53% = 20140 što daje 38 000 – 20 140 = 17 860 kn max paket

a ovi drugi su nabacili odokativno slijedeće:

38000 x 56% = 21 280 što daje 38 000 – 21 280 = 16 720 kn max paket

i na kraju opet samo špekulacija, zna se jedino da je dionica 265 kn

Polances je izjavio da ce prosjecni pakt biti 15 100,00 kuna (puno njih je uplatilo manje od 15 000kn sto dolazimo od racunice oko 17 000 kn po paketu)
A ko ti je kriv ako si bio na forumu pisali smo o smanjenju paketa i nista te nebi kostalo da si stavio na malo vise ljudi samo malo vise posla…

http://seekingalpha.com/article/62511-50-lowest-relative-p-e-ratios-in

Gospodo sve se zna! ( prije nego počmete nešto pitati i komentirati malo si dajte truda da nešto i sami saznate ili barem malo razmislite )
1. dionica 265
2. komada 67
3. mirovinski fondovi ( prednost pred otvorenim IF ) dobivaju 35% od paketa 7,5%
4. inozemni fondovi za Londonsku burzu dobivaju 65% od 7,5%

moja prognoza:
Ako ne naraste barem 50% do izbora Sanader se pozdravlja s vlašću![smiley13]

http://www.tportal.hr/fset.html kaze 67 dionica za upaceni paket od 380000 kuna ko tu koga ?

Evo su opet mijenjali računicu[smiley9]
http://www.tportal.hr/fset.html
56

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Odakle samo vadis ove bedastoće!? Prestani širiti dezinformacije – valjda su do sada 5 puta citirali slijedece:

“U istom postotku u odnosu na taj razmjer, znači 53-54 posto, smanjivat će se i sve ostale ponude, odnosno i ponude niže od prosjeka”, kazao je Polančec.”

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

New Report

Close