HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 10:08
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,48
71.727
1,864
38,40
38,70
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Valjda ce obavijesti o broju kupljenih dionica stici brzo, jer zanima me mogu li se one registrirati kod brokera i bez te obavijesti? Odnosno, da li ce podatak o broju dionica u vlasnistvu biti spreman i npr. sutra kod telefonskog ili preko interneta registriranja dionica sa SDA na svog brokera? Koliko je bitno izdavanje pisane obavijesti?

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Pozdrav svima,prića o čistaćima cipela kasnije,
želim samo reći da sam jako zadovoljan cijenom,za sve drugo smo si sami krivi,ako mogu tako reci.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

Vidim da mnogi racunaju na buran dan u petak. [smiley1][smiley1] Mozda. Nego, evo par logicnih pitanja:

– za koliko konkurentnih veza (mrezno serverski dio) je spreman SDA
– za koliko konkurentnih veza je spreman (mrezno/serverski dio) ZSE/VSE
– kako sa linkovima i telefonskim linijama i serverima stoje brokeri.

Meni se cini da cemo na burzi u petak vidjeti MEGA DDoS a stvari bi se trebale odvijati u djelicima sekunde da se nesto uhvati. [smiley6][smiley6]

skype - ivek1234

Iz članka na Poslovnom:
“U ovoj javnoj ponudi otvoreno je čak 245 tisuća novih računa investitora, što znači da toliko ljudi prvi put u životu postaju dioničarima.”
Sad je napokon poznato koliki je udio “novopečenih” igrača.

O potražnji:
“Vlada je već dala i grubu formulu raspodjele dionica velikim ulagačima pa će tako strancima pripasti 65, a domaćim 35 posto kvote namijenjene institucionalnim ulagačima. To znači da će domaća fondovska industrija i drugi profesionalni investitori u konačnici dobiti tek devetinu iskazane potražnje, dok su inozemni investitori u odnosu na ono što će dobiti dali čak 20 puta veću vrijednost indikativnih ponuda.”
Gdje je sad Galinec da kaže da dionice T-HT neće imati tko kupiti?

Vidim da mnogi racunaju na buran dan u petak. [smiley1][smiley1] Mozda. Nego, evo par logicnih pitanja:

– za koliko konkurentnih veza (mrezno serverski dio) je spreman SDA
– za koliko konkurentnih veza je spreman (mrezno/serverski dio) ZSE/VSE
– kako sa linkovima i telefonskim linijama i serverima stoje brokeri.

Meni se cini da cemo na burzi u petak vidjeti MEGA DDoS a stvari bi se trebale odvijati u djelicima sekunde da se nesto uhvati. [smiley6][smiley6]

Rasap sustava sljedi. [smiley7] Bit ce tesko prodat u pocetku.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Nije rezanje proporcijalno.

ne oni koji su upltili 10 000 kn budu dobili za 17 000

katastrofa, vjeko budi se

SKORa-M-A[color=blue][/color]

25% dionica =20 472 133
Ako najveci paket dobije 64 dionice ispadne da oni plate 16 960,00 kuna
Ako je uplatilo je 350 000 ljudi *16 960,00 = 5,900 000 000,00 kn a trebaju dobiti 5,4 milijarde ali dosta njih je uplatilo manje od 17 000 kn pa to je to onda…

http://seekingalpha.com/article/62511-50-lowest-relative-p-e-ratios-in

Jel se ovi telefonski brojevi od SDA za automatsko prebacivanje dioniica na brokera mogu zvat i van radnog vremena SDA…………..mislim npr. u 1h u noći nebi trebalo biti gužve !??

[smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Skoro se i poslovni forum zagušio od ovoliko stranica. Pa trebao sam pola sata dok sam sve ovo porčitao.

you think your special you do, i can see it in your eyes

http://www.poslovni.hr/55707.aspx

Cijena dionice Hrvatskog Telekoma u javnoj ponudi je 265 kuna, a dionice je uplatilo 358.406 građana, objavio je premijer Ivo Sanader na izvanrednoj sjednici Vlade. Građani su uplatili ukupno 12,2 milijarde kuna, što znači da su prosječne uplate iznosile 34.043 kune. Paket će pak u prosjeku iznositi 15.100 kuna. Po analogiji proporcionalnog rezanja paketa, oni koji su uplatili tzv. puni iznos prvotno utvrđenog limita povlaštene kupnje (38.000 kuna) dobit će paket vrijedan oko 16.800 kuna.

Kakvih molim Vas 17800, kakvih?

javna glasila iznose 265 kn,67 dionica po paketu =17.755 kn

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Jel se ovi telefonski brojevi od SDA za automatsko prebacivanje dioniica na brokera mogu zvat i van radnog vremena SDA…………..mislim npr. u 1h u noći nebi trebalo biti gužve !?? [smiley2]

ne

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Jel se ovi telefonski brojevi od SDA za automatsko prebacivanje dioniica na brokera mogu zvat i van radnog vremena SDA…………..mislim npr. u 1h u noći nebi trebalo biti gužve !?? [smiley2]

Ne mogu

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

New Report

Close