Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,92 | 141.150 | 3,627 | 39,00 | 39,10 | 0,78% |
Po meni uzasno rješenje. Jako mi je žao da sam 20 % sredstava koje sam imao na raspolaganju iskoristio za jeftine dokupe, a 80 % za T-HT. Trebao sam učiniti obratno. čestitam kolegama koji su to predvidjeli i koji su bolje odigrali ovu utakmicu.
Ali jedno me sad pitanje muči. Hoće li nam vlado i ivo vratiti ostatak sredstava sa zateznom kamatom ili…[smiley7]
Dobro smo iskreditirali državu… zašto uopće izdaju obveznice kad mogu dobiti đabe od raje… pa kad to vrate, izmisle novi ipo i tako dok ima šta prodavati!
Zlo mi je! I od HDZ-a i od SDP-a, a HSP-a pogotovo!
Glasam za zelene!
Usput, kad je taj povrat sredstava?
Dobar je Ivo , dobar ! Na sljedećim izborima za koga ćete glasati ?[smiley2]
Za Ivu ne. :PP
nisam uzeo pake, kak mi se onda to obračunava? uplatio sam manje od paketa!
uzmes kalkulator upises kolko si uplatio i podjelis sa 52% posto ili polovi onolko kolko si uplatio
[smiley5]
12. 10.
A kad ce biti alokacija dionica?
Naprijed dr. Ivo! Ma stigne se i jos jedan IPO obavit. [smiley11]
slaki:
”
nisam uzeo pake, kak mi se onda to obračunava? uplatio sam manje od paketa! ”
Umanjis ga za 112,76%
Ono sto si ulozio pomnozi sa 17860/38000 i dobit ces svoj paket
po zakonu bi trebalo ići proporcionalno inače ću ja prvi ustat na noge zajedno s još nekim forumašima. a onoliko koliko si upisao kn oduzmi 55.7%. iliti množi sa 0,443 pa podijeli s 265 i imaš broj dionica.
16860/38000=0,443
67×265=17755 kn. Što je sa 105 kn?
Sanaderu za predizbornu kampanju? [smiley2][smiley2]
Po meni uzasno rješenje. Jako mi je žao da sam 20 % sredstava koje sam imao na raspolaganju iskoristio za jeftine dokupe, a 80 % za T-HT. Trebao sam učiniti obratno. čestitam kolegama koji su to predvidjeli i koji su bolje odigrali ovu utakmicu.
Ali jedno me sad pitanje muči. Hoće li nam vlado i ivo vratiti ostatak sredstava sa zateznom kamatom ili…[smiley7]
Dobro smo iskreditirali državu… zašto uopće izdaju obveznice kad mogu dobiti đabe od raje… pa kad to vrate, izmisle novi ipo i tako dok ima šta prodavati!
Zlo mi je! I od HDZ-a i od SDP-a, a HSP-a pogotovo!
Glasam za zelene!
Da slažem se , loše smo to odigrali ….barem ja !
Buco:
”
Usput, kad je taj povrat sredstava? ”
12. 10.
Sad mi je još više zlo![smiley15][smiley13][smiley13]
tenkista:
”
67×265=17755 kn. Što je sa 105 kn?
”
Sanaderu za predizbornu kampanju? [smiley2][smiley2]
105 X 350.000 = 36.750.000
slaki:
”
”
po zakonu bi trebalo ići proporcionalno inače ću ja prvi ustat na noge zajedno s još nekim forumašima. a onoliko koliko si upisao kn oduzmi 55.7%. iliti množi sa 0,443 pa podijeli s 265 i imaš broj dionica.
16860/38000=0,443
Paket je 17860