HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 04:17
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pa ovako ispada da svi dobijaju jednako (Magma princip)?!

Dobro je, samo da ne bude gore.

67×265=17755 kn. Što je sa 105 kn?

pa valjda ti vrate. ovo je očito rezultat proporcionalnog rezanja. nije im se dalo točno računat.

ah, sto rade izbori! Umjesto da nas Ive odreze cijenu 300 kn mirne duse on igra na zicera… pa da je i stavio 300 kn opet bi svi lijepo zaradili, no lako je tudjim mlatiti po gloginjama….

autor teksta je kupio paket dionica.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

nisam uzeo pake, kak mi se onda to obračunava? uplatio sam manje od paketa!

a valjda ce vracat razliku tu od 105 kuna,pa to je meni 840 kuna[smiley16]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

A što je s onim proporcionalno rezanje paketa?

Da to i ja pitam,al toliko ljudi piše da nitko nestigne pročitati.Sanader je rekao proporcionalno rezanje paketa,otkud sad apsolutno pa nitko nebi upisivao pune pakete od 38000 nego od neznam 17-20tis?

Ajmo računati …. ako čekamo 500, to je po paketu oko 15000

Dobar je Ivo , dobar ! Na sljedećim izborima za koga ćete glasati ?[smiley2]

na 4300 sve prodajem...

“Strani institucionalni investitori željeli su kupiti HT-ovih dionica u vrijednosti od čak 20 milijardi i 240 milijuna kuna, što je 29 puta više od raspoloživog paketa.”

Toliko o tome ko će progutati par milijardi kn. Ne brinite se vi koji želite odmah prodati, biti će zainteresiranih…

ma nek se j..u mogo sam upisat duplo više paketa

Quark, the Ferengi barkeeper, is a self-important con artist who's nowhere near as clever as he thinks he is.

nisam uzeo pake, kak mi se onda to obračunava? uplatio sam manje od paketa!

Umanjis ga za 112,76%

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Prospekt se mijenja kako paše dr.ivi. Ajde nije loše, možda i nešto zaradimo [smiley1]

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

New Report

Close