HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 04.11.2024. u 20:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,07
176.037
4,881
36,00
36,40
-0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

To znači da će prvi tjedan cijena preko 400 bez i po brige. Još ako se zna da fondovi traže barem 10 puta više nego mogu dobiti. Tarapana

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ajde da sad ne vadim kalkulator, koliko % je od 265 do 400?

to ti je malo vise od 50%

[code][/code]Nije kupovao dionice, već slagao ‘lanac sreće’[url]http://jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art-2007,10,23,cevizovic_dionice,95316.jl[/url]

Conan:

Mislim da će većeras sigurno ojaviti cca. koliko iznosi paketić….

pa već se zna ali ne javno još

Još jednom molio bi pojašnjenje kako to da se sad spominju apsolutni iznosi kad je rečeno da će se rezati proporcionalno??

laki t.:

Ajde da sad ne vadim kalkulator, koliko % je od 265 do 400?

50,94%

Hvala, to je bilo brzo.
Pozdrav Stiffovoj majci.
[smiley2]

Kažu na Novoj da dionica vrijedi 450 kn. Onda ja nedam ispod 500 kn, pošto skupo cijenim i ostale svoje dionice.[smiley2]

imaju anketu da li se može obogatiti, glupe li TV

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

nathan 47 ce ipak biti pukovnik a ne pokojnik sa svojih 62 paketa.. jedino sto ga je samodol stavio na listu..[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Po Novoj TV cijena 265 a 365000 građana još čeka broj dionica.
U prilogu HT opjevan ko kraljvić Marko. Sve cvijeće, akvizicije, super kotira u Europi. Kažu bolje čekati, ralna cijena cca 450 kn. Evo prenosim usmenom predajom…[smiley2]

Čekamo HTV dnevnik.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

imaju anketu da li se može obogatiti, glupe li TV

Potpisujem.

HTV je zakon!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Čini mi se da će biti i dokupa na ovoj dionici a ne samo prodaje!![smiley2]

265*100= 26.500
ili
265*50= 13.250
???

New Report

Close