HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 14:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

paket će bit iznad 20 somića sigurno

To i ne znači da je toliko punih paketa. Inače bi po ovoj cijeni bilo 10000 kn.

puno je njih upisivalo po 38000 kuna

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Upravo formatiram jedan fajl koji bi mogao pomoći prodavačima da optimiziraju dobit. Što bi rekla Nova TV Samo gledaj.

Treba mi par još par minuta pa širite svim ljudima koji baš nemaju iskustva, al imaju kompljutor.

Trese me groznica od nestrpljenja. [smiley2]

Obećanja pljušte, mi se dobro držimo. Srdačno Vaši

Lejzer: ” laki t.: ” Kakva politička cijena.[smiley2] ” Dr. Ivo nas casti. Samo paket bude mali. ” Kako sad stvari stoje, ja ću biti zadovoljan ako bude 20.000.

Uff pa 20 je jako dobro po mojem misljenju.
Nek bude 20 i puna saka brade 🙂

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

nevjerojatno.. 10% populacije se javilo na IPO.. jel poznate nekoga tko nije?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

paket će bit iznad 20 somića sigurno

to bi bilo super ali ne vjerujem

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

U temi dana na novoj tv stručnjak za dionice Josip Galinac, analizira koliko će rasti dijonica T-HT-a.[smiley2]

do 320-350 uvrh glave.. ako ne padne [smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

358.000 gradjana znaci da to nisu svi upisali 38k paket,to se jos nezna.Ak su isli tak nisko sa cijenom vjerojatno su bile dosta niske uplate gradjana tak da ce se samo poloviti paketi 19k paket

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Hoče li mi netko objasniti zašto se spominju apsolutni iznosi tipa 15-17tis. kn kad su rekli da će rezati proprcionalno?!?

gledajte novutv

cijena dionice 265 kn, upisalo se 258 000 ljudi

New Report

Close