HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 03:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Na RTL nema ništa.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nikom nista, sta bi vi.
FArsa., nema dionica
Lovu ce dati siromasnima.
pola za Afriku, pola za Aziju.
Vijecaju u svezi Juzne Amerike.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

ti blueman ne volis kad se raja veseli?

volis samo kad si ti sretan…[smiley2]

bas si partibrejker..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Nikom nista, sta bi vi. FArsa., nema dionica Lovu ce dati siromasnima. pola za Afriku, pola za Aziju. Vijecaju u svezi Juzne Amerike.

slažem se neka daju, smo neka višak vrate, koliki su paketi za afriku, da li i to režu?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

koji je to kralj dr. ivo

sjednica vlade u 1700, taman da se ukljuci u glavni dnevni i donese radosnu vijest[smiley1]

ne bi me cudilo da bude tipa: zbog velike potraznje, ekonomskih zakona i zakonitosti, u interesu drzave i dionicara cijena u visem rasponu oko 300kn, rezanje paketa na malo ispod 30k, i naravno ako nam date svoj glas bice toga jos…[smiley2]

kao volim citirati sebe…[smiley2]

[code][/code]Nije kupovao dionice, već slagao ‘lanac sreće’[url]http://jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art-2007,10,23,cevizovic_dionice,95316.jl[/url]

Nevjerovatno, ovo je prava “drama” [smiley7] A sad još rtl-ovci mudro upliću vetrinu, mogli bi umirovljenici sad sve naredne IPO pokupovat… Trebali bi peticiju protiv knjaza, ipak je on objasnio širem puku što su dijonice i počeo ovo ludilo

When speculation has done its worst, two and two still make four.

Napokon, dionica T-HT 293 kn …………………..MSP

na 4300 sve prodajem...

a glavarina (komada)?

MSP moja slobodna procjena[smiley1]

Izgleda da tempiraju između 19 h 15 min (dnevnik Nove TV) i 19 h i 30 min ( dnevnik HRT), tako
da HRT prvi prenese vijest !

[smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

neće bit preko 280 da ga je**š!!

Ja više nemam potpis.

Izgleda da tempiraju između 19 h 15 min (dnevnik Nove TV) i 19 h i 30 min ( dnevnik HRT), tako
da HRT prvi prenese vijest !

[smiley2]

Pred kraj dnevnika oko 19 50 – to je dramaticnije….

skype - ivek1234

New Report

Close