HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 13:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,49
82.517
2,144
38,60
38,80
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Lejzer: ” hrki: ” zna li netko kako će se službeno na burzi zvati dionice HT-R-A ili THT-R-A ili nekako treće[smiley8] ” Jedan od novih ha? Top 10 investitora za vr. papir – “HT-R-A” Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa 1. DEUTSCHE TELEKOM AG 41.763.153 51,00 Osnovni račun 2. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 34.393.185 42,00 Osnovni račun 3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FOND HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI 5.732.197 7,00 Skrb. račun Ukupno: 100,00 ” volim biti siguran zašto se na memorandumima piše T-com, T-mobil , a ne HT-com ili HT-mobile i na zgradi piše t-com

ako voliš biti siguran , kako sam kažeš – pročitaj prospekt

poslije bitke svi su vojnici generali

Još sat vremena i kusur pa ćemo dosta toga znati…

Lezi Mujo, vidi ti se... dividenda

koji je to kralj dr. ivo

sjednica vlade u 1700, taman da se ukljuci u glavni dnevni i donese radosnu vijest[smiley1]

ne bi me cudilo da bude tipa: zbog velike potraznje, ekonomskih zakona i zakonitosti, u interesu drzave i dionicara cijena u visem rasponu oko 300kn, rezanje paketa na malo ispod 30k, i naravno ako nam date svoj glas bice toga jos…[smiley2]

[code][/code]Nije kupovao dionice, već slagao ‘lanac sreće’[url]http://jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art-2007,10,23,cevizovic_dionice,95316.jl[/url]

Poštovani forumaši! Pratim forum još od IPOa INE,ali se do sada nisam uključivao.Sad bih Vas znalce zatražio pomoč.Dionice su u obitelji uz mene upisali supruga,otac,majka i brat.(isto smo napravili i kod INE)Zanima me kako najjednostavnije i najjeftinije sve dionice prebaciti na mene a da bi ih lakše prodao preko PBZ-investora. Pozdravljam i zahvaljujem na prijedlozima![smiley2][smiley2]

Nije moguće da baš nitko nema neku ideju!

Studenti bez diplome,Žene bez ljepote,Neženje bez stana,Putnici bez para.....

a da nazoves nekoga od PBZ Brokera pa da te uputi….mislim da ti je tako ipak sigurnije

pozdrav

svi smo mi Crobex

hrki: ” Lejzer: ” hrki: ” zna li netko kako će se službeno na burzi zvati dionice HT-R-A ili THT-R-A ili nekako treće[smiley8] ” Jedan od novih ha? Top 10 investitora za vr. papir – “HT-R-A” Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa 1. DEUTSCHE TELEKOM AG 41.763.153 51,00 Osnovni račun 2. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 34.393.185 42,00 Osnovni račun 3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FOND HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI 5.732.197 7,00 Skrb. račun Ukupno: 100,00 ” volim biti siguran zašto se na memorandumima piše T-com, T-mobil , a ne HT-com ili HT-mobile i na zgradi piše t-com ” ako voliš biti siguran , kako sam kažeš – pročitaj prospekt

dobar savjet, samo je malo podebeo

ali i dalje me zanima, zašto se dionice zovu HT , apo novinama (lider, itd) se spominje naziv T-HT ???[smiley9]

soony69: ” Poštovani forumaši! Pratim forum još od IPOa INE,ali se do sada nisam uključivao.Sad bih Vas znalce zatražio pomoč.Dionice su u obitelji uz mene upisali supruga,otac,majka i brat.(isto smo napravili i kod INE)Zanima me kako najjednostavnije i najjeftinije sve dionice prebaciti na mene a da bi ih lakše prodao preko PBZ-investora. Pozdravljam i zahvaljujem na prijedlozima![smiley2][smiley2] ” Nije moguće da baš nitko nema neku ideju!

najjednostavnije da svima njima otvorite online account kod neke brokreske kuce, te da pomocu njihovih lozinki sami online prodate dionice kada ce se vama ciniti da je cijena povoljna za prodaju (osim u slucaju brata, ako je maloljetan, onda to ide preko centra za soc skrb. i sve popratne probleme, (papirologija, i sve ostalo sto traze)

ako tako ne zelite, imate na temi “pravni kutak…” kako se dionice prenose, ako pomocu darovnice prenasate dionice mislim da se placa porez, a obicnim prijenosom ne, ali NISAM SIGURAN (mozda sam pobrkao), to provjerite, ili upitajte kolegu posjedona, on se daleko bolje u to razumije
moj vam je savjet prva opcije, (neovisno o tome da li su kupili s vasim novcima ili sa svojima)
pozdrav

U cast kolegi Mreichu: bez straha, pohlepe i sentimentalnosti

hrki: ” Lejzer: ” hrki: ” zna li netko kako će se službeno na burzi zvati dionice HT-R-A ili THT-R-A ili nekako treće[smiley8] ” Jedan od novih ha? Top 10 investitora za vr. papir – “HT-R-A” Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa 1. DEUTSCHE TELEKOM AG 41.763.153 51,00 Osnovni račun 2. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 34.393.185 42,00 Osnovni račun 3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FOND HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI 5.732.197 7,00 Skrb. račun Ukupno: 100,00 ” volim biti siguran zašto se na memorandumima piše T-com, T-mobil , a ne HT-com ili HT-mobile i na zgradi piše t-com ”

Oznaka će biti DTHT-P-B Povlaštena će biti jer je kupljena po povlaštenim uvjetima, a ovo B znači povlašteni uvjeti za budale. Evo sad možeš biti siguran 100%

Kratko, jasno, jezgrovito i nadasve poučno. Ovakvim odgovorim na ovakva pitanja trebamo svi težiti i onda neće biti 470 str o dionici koja nije ni izlistana na burzi. Što će tek biti kada krene trgovanje?

Čuvajte se poduzaća na čijem su čelu SVETE KRAVE. SVETE KRAVE ne vole promjene: one vole da se posao odvija kako se uvijek odvijao i često su slijepe u krizi. T. E. Deal & A. A. Kennedy

soony69: ”
soony69: ” Poštovani forumaši! Pratim forum još od IPOa INE,ali se do
sada nisam uključivao.Sad bih Vas znalce zatražio pomoč.Dionice su u
obitelji uz mene upisali supruga,otac,majka i brat.(isto smo napravili
i kod INE)Zanima me kako najjednostavnije i najjeftinije sve dionice
prebaciti na mene a da bi ih lakše prodao preko PBZ-investora.
Pozdravljam i zahvaljujem na prijedlozima![smiley2][smiley2] ” Nije
moguće da baš nitko nema neku ideju!

najjednostavnije da svima njima otvorite online account kod neke
brokreske kuce, te da pomocu njihovih lozinki sami online prodate
dionice kada ce se vama ciniti da je cijena povoljna za prodaju (osim u
slucaju brata, ako je maloljetan, onda to ide preko centra za soc skrb.
i sve popratne probleme, (papirologija, i sve ostalo sto traze)
ako tako ne zelite, imate na temi “pravni kutak…” kako se dionice
prenose, ako pomocu darovnice prenasate dionice mislim da se placa
porez, a obicnim prijenosom ne, ali NISAM SIGURAN (mozda sam pobrkao),
to provjerite, ili upitajte kolegu posjedona, on se daleko bolje u to
razumije
moj vam je savjet prva opcije, (neovisno o tome da li su kupili s vasim
novcima ili sa svojima)
pozdrav

Na darovanje dionica se ne placa porez, samo javni biljeznik, ali procedura traje nekoliko dana u SDA.

ima li iko živ

ima li iko živ

Mislim da su svi prikovani uz televizor [smiley1]. Napetost raste.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Kada se očekuje vijest?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close