HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 13:44
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
96.783
2,693
36,00
36,10
0,28%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

da li još uvijek postoji opcija da ne režu proporcionalno nego recimo stave max paketa na 20tkn?

U ovoj zemlji je sve moguce.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Postoji razlika izmedju upisanih ljudi i broja maksimalnih paketa. Nisu svi upisali 38.000 kn, a nisu svi ni uplatili sve sto su upisali.
deimos, 30.09.2007. u 20:07

svi koji su uplatili manje nego su upisali, njihova će se ponuda smatrati nevažećom…provjereno

Ma da, ali neki su napisali 20k na ponudu i uplatili 20k. Njihova ponuda je ok. Ovi novinari broje punude, a ne pune pakete.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Postoji razlika izmedju upisanih ljudi i broja maksimalnih paketa. Nisu svi upisali 38.000 kn, a nisu svi ni uplatili sve sto su upisali.

13 000 000 000kn uplata, ljudi gledate li vi dnevnik?, imamo sve varijable, samo još čekamo cijenu. Raspon paketa od 15.500 do 19.000 kn.

da li još uvijek postoji opcija da ne režu proporcionalno nego recimo stave max paketa na 20tkn?

sumnjam jer to je varanje investitora koji su rasprodavali portfelj radi upisa max.38k kuna jer su mogli sacuvati mnogo vise dionica u svom portfelju i zasto bi onda samo oni nastradali u takvoj situaciji ili oni koji su dizali kredite na 38k kuna

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

opet ponavljam da sam ja zadnji paket upisivao zadnji dan u onoj Erstici koja je bila opljačkana [smiley2]
na ugovoru je bio broj ponude: 233 xxx što daje 133.000 ponuda u glavnom agentu Erste i po meni je to jedina mogućnost procjene…a je brojač na neku drugu foru, onda ne znam kako je netko mogao ustanoviti broj upisanih (osim ako mu netko nije rekao)…
ja sam upisivao u 3 navrata i ono što mi je upalo u oći je da su službenici banke u prosjeku svaku treću osobu poslali natrag ne obavljena posla…ili je falio JMBG ili nisu imali br. tekućeg računa, ili su se udali pa im prezime nije štimalo… ti su svi morali doći još jednom i opet stvarati gužvu u redovima

onda još kad pribrojimo koliko je kreditnih zahtjeva odbijeno (ja sam čuo da je svaki treći zahtjev odbijen)…
uglavnom sutra će se sve znati [smiley2]

Ja am od onih koji misle da nisu svi uplatili . Naprimjer moj kum je upisao 3 paketa pa nakraju kad je čuo koliko je ljudi upisalo dionice odustao je od svih triju paketa a takvih u HR ima dosta.

na 4300 sve prodajem...

Ovako kažu u dnevniku: ili cijena 290 kn i paket od 19000 kn ili cijena 270 kn i paket od 16000 kn Ispada da je IPo pušiona za sve. Najviše za one koji su po 40 % diskonta rasprodavali svoj portfelj a onda i za one koji su dizali kredite. A na kraju i za sve ostale. Bože sačuvaj nas IPO-a![smiley3]

hm ako se dobro sjećam i ako smo gledali isti dnevnik…
omjeri koje su predstavili su
320-19000
280-16000

sutra nam stizu lose vijesti. pakete ce srezati najmanje na pola, a to znaci da dobivamo najvise 60 dionica HT-a. sva sreca da sam uplatio samo dva paketa.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Meni je IPO već donio barem 20%, a kako stoje stvari, nakon povratka “restla” od IPO, mogao bi i puno više.

IPO je prava stvar za sve koji u njemu ne sudjeluju.

No respect

Rekli su u dnevniku da smo uplatili 13 000 000 000 (slovima: trinaest milijardi). Pa kolege, ja sam iskreno šokiran veličinom uplate i još uvijek ne vjerujem da je cifra tolika, a ukoliko je…e još da nekog ubuduće čujem da kuka kako jedva spajamo kraj s krajem. Haha, možeš mislit.

TRTF-R-A: Bio on crn ili bijel, tartuf je uvijek gastronomski dragulj. Ali kao i svaki drugi dragulj i tartuf se teško pronalazi.

ovo bi moglo znaciti tarapanu sutra..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ovo bi moglo znaciti tarapanu sutra..

zašto misliš?

No respect

New Report

Close