HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 13:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,49
82.517
2,144
38,60
38,80
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Najava nedeljnog Dnevnika na HRT-u (za 19i30h)

Navodno upisalo 370.000 ljudi ,cijena ispod 300kn

Sutra ćemo biti pametniji ,ali tko može u 19i30 neka pogleda HRT1

http://www.vecernji.hr/home/manager/2924391/index.do

Na vjestima HT-a, prvi progrtam, biće objavljeno 380 000 građana upisalo dionice HT-a a cjena će biti niža od 300… uh..uh…[smiley9]

do srijede naveče upisalo 301k a sada odjednom 380, znači u četvrtak kad skoro nikog nije bilo u poslovnicama 80k. ziher… očito se i oni orjentiraju po onim brojevima pa su došli na cifru od 300 i sitno tisuća pa još k tome da imaju malo jaču naslovnicu još bubnu 380 jer ajde 400 je malo previše… mogu ja sad nazvat 24sata i kao “iskusni” investitor reći da imam info o točno 576k ljudi pa bi i to objavili. koliko su ti “novinari” ozbiljni nebi se čudio ni da to objave. iskreno jako me zanima konačna cifra baš zbog ovog prepucavanja brojkama. na kraju će ispast u najgoru ruku da je bilo 320k ponuda od kojih je 30k nevažećih, a 100k od tog ostatka je manje od 15k kuna. na kraju će se desit max paket bit srezan za tek 20ak %. od ovog prepucavanja brojkama već me glava boli ali imam puno love u tome pa se moram nervirat [smiley11]

p.s. dosta pišem po HTu gadim se sam sebi. idem na nasip trčat [smiley1]. pozdrav!

kako mi ovi novi ”investitori” idu na zivce… na masu mjesta sam vec procitao da ako ce biti manja cijena dionica da ce vise rezati paketi… i svi to navode u negativnom smislu… joj kak cu se gustat ako taj kapital preusmjere u druge dionice…

A kakvu ce strku oko prodaje imati oni koji su uzeli vise paketa na druge osobe!? moraju svakoga pojedinacno loiti da trazi brokera, pa onda da registrira dionice za prodaju, pa onda da daje nalog brokeru…., i sad ok, to nece biti tesko clanovima obitelji, ali ostali bi mogli reci, “halo covjece, pa sta ja imam od ovoga cimanja!?”, komplicirano do jaja!

nije uopce komplicirano evo ja sutra vodim jednu i preksutra jos 2 osobe kod brokera i daju mi punomoc za prodaju i gotovo.Odvedem ih na pice ili rucak i oni vise nemaju nista stim vise osim da jos dignu lovu i da mi daju(mozda i uz pomoc bejzbol palice[smiley1][smiley2] )

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Fondova je dvadesetak a nas preko 300 000 tisuća pa ti vidi kome se lakše dogovoriti

Sinovac, ajde malo idi igraj tenis.
Nemoj se petljati u nešto s čim nisi kod kuće.
Ili si kod kuće, ali ti je ovdje zabavno?

imam jedno pitanje. dali netko zna kamo je spremljena lova od uplate za T-HT,navodno je svaki dan avonima sve bilo poslano van lijepe nase

sada na dnevniku HRT-a: upisalo 370.000 građana[smiley7]

Najava nedeljnog Dnevnika na HRT-u (za 19i30h)

Navodno upisalo 370.000 ljudi ,cijena ispod 300kn

Sutra ćemo biti pametniji ,ali tko može u 19i30 neka pogleda HRT1

http://www.vecernji.hr/home/manager/2924391/index.do

jel gleda netko dnevnik?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ne trebaju ti avioni da lovu prebacis van granica pogotovo ako si negdje pri vlasti

Eto,upravo objavili da se očekuje cca.16.000 kn po paketu….izgleda da ćemo dobit za kikiriki.

Ovako kažu u dnevniku:
ili cijena 290 kn i paket od 19000 kn
ili cijena 270 kn i paket od 16000 kn
Ispada da je IPo pušiona za sve. Najviše za one koji su po 40 % diskonta rasprodavali svoj portfelj a onda i za one koji su dizali kredite. A na kraju i za sve ostale.
Bože sačuvaj nas IPO-a![smiley3]

Ovako kažu u dnevniku:
ili cijena 290 kn i paket od 19000 kn
ili cijena 270 kn i paket od 16000 kn
Ispada da je IPo pušiona za sve. Najviše za one koji su po 40 % diskonta rasprodavali svoj portfelj a onda i za one koji su dizali kredite. A na kraju i za sve ostale.
Bože sačuvaj nas IPO-a![smiley3]

Mislim da se neće dogoditi nijedan od ta 2 scenarija. Bit će cijena između te dvije, a paketi bitno veći. A možda sam utopist…

New Report

Close