HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 18:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,50
90.514
2,351
38,60
38,80
0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pa nisu ludi fond menadžeri da po to kupuju dionice kad znaju da ih je kupila svaka budala, mislim da će zarada na ovoj dionici biti mizerna

Ta tvoja teorija bi imala smisla ukoliko bi u RH postojao samo jedan fond, budući da ih je jako puno priča je drugačija.

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

Fondova je dvadesetak a nas preko 300 000 tisuća pa ti vidi kome se lakše dogovoriti

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

ako Ivio bude rekao 245
ne gine mu 2011 da bude neki visoki predstavnik Europske komisije, kad uđemo u EU

Ti to ozbiljno?[smiley2]

[code][/code]Nije kupovao dionice, već slagao ‘lanac sreće’[url]http://jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art-2007,10,23,cevizovic_dionice,95316.jl[/url]

Fondova je dvadesetak a nas preko 300 000 tisuća pa ti vidi kome se lakše dogovoriti

samo dioničkih je 25 fondova + 17 mješovitih + mirovinski + neće samo fondovi htjet kupovat THT.

Only God, Muammar and Libya!

nemojte se zavaravat da je 300000 ljudi upisalo, upisalo je samo oko 70000 a ostalo drze ljudi koji su se pripremili na vise paketa tako da cijena sigurno ce biti bajna, ako bude iznad 570kn i ja prodajem svoje paketice[smiley11]

ne mari za male stvari i ostat ce male

od kud si ti ispao? ti si neki fond druker? ili nisi upisao dionice pa sada tu širiš paniku jer ti je fora? jer da jesi upisao nebi bio ovako pesimističan. ispod 400 nema govora o prodaji bar što se mene tiče, a ovi neiskusni koji su zadovoljni s 10-20% zarade neće ni stići prodat po toj cijeni jer će nalozi za kupnju biti puno više postavljeni. mislim da će se nakon nekog vremena dionica ustaliti na 450-550 u najgoru ruku na proljeće kad fondovi poberu i zadovolje se količinom. uz najmanje 20 ozbiljnih naših fondova tu su još mirovljaci koji će kupovati dionicu samo zbog dividende, a k tome još pribrojimo strane fondove. a tu su još najave o preuzimanju telekoma slovenije koje su za sada čista špekulacija ali bi se HTu sudeći po dobiti koju ima i višku love investicija isplatila u jednoznamenkastom broju godina. o INAi su svi bili pesimistični i procjenjivali na 1100 kao što su naši HT procjenili na 250. magma je full precjenjena bila svima (pa i fondovima) i gle čuda tko se natrpao – fondovi. sve što naši naivci budu prodavali ispod 400-450 rado će progutat fondovi, a da k tome ne govorimo da sigurno postoji dogovor vlade i fondova o dizanju cijene jer im sigurno nisu dali đabe 7,5% umjesto da njima još više zadovolje puk.

Pozdrav!

Upisalo do 200.000 što punih što nepunih i jedno 20 – 30 tisuća nevažećih[smiley2] IMHO

Only God, Muammar and Libya!

I jos nesto
Ovisi koji ce nam se fondovi htjet ukljuciti, ako su mirovinski njima +/- 30% ne predstavlja veliki poblem
ako smatraju dijon’cu isplativom kad imaju invest. horizont od 20 ili vise god….
oni su ti koji kupuju za za vel’ke pare i ne kupuju sve najednom, jer nase njezno trziste je preosjetljivo ako netko kupuje za recimo 5M €, oni to onako mic po mic.
vidi INU koja je bila na + 50% oni imaju dah.
mislim da je dobro da ima mnogo ljudi sta su kupovali na kredit oni su ti koji ce osjetiti funkcioniranje trzista na jedan jako poucan nacin

nes ti para, i da bude paket samo 20k sta je to nekome drzati usput 2-3 godine…[smiley2][smiley2][smiley2]

[code][/code]Nije kupovao dionice, već slagao ‘lanac sreće’[url]http://jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art-2007,10,23,cevizovic_dionice,95316.jl[/url]

Ma upiso sam ja 7 paketa, ali me strah ovih neiskusnih, ni ja svoje ne dam ispod 450.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

Ako pogledamo kako je išlo kod INE prvi dan je postigla max. cijenu od 2500kn paje zatim bilo malo zahlađenje pa zatim je poslije nove godine počelo skakati kao ludo! Jedino kod ovoga možemo pridodati izbore koji će svakako utjecati da poraste cijena ali tek poslije nove godine će biti pravi skok cijene!

Ima li netko sazetak ovog foruma?
ovo je postalo totalno nepregledno, ima li netko summary ovdje iznesenih mishljena
iliti tenor iznesenih koja ce nam dati jednu dobru procjenu daljneg razvoja ?

koji su najvjerojatniji scenariji?
Mislim da bi to bilo jako pohvalno/pouchno!

pozdrav

Na vjestima HT-a, prvi progrtam, biće objavljeno 380 000 građana upisalo dionice HT-a a cjena će biti niža od 300… uh..uh…[smiley9]

New Report

Close