Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 39,90 | 61.569 | 1,543 | 39,80 | 40,10 | 0,25% |
Paketi neće biti manji od 28000 kuna sigurno a to nije loše, vlada je napravila grešku što je dozvolila upise na punomoći, pa su se onda pojavili torbari, ja znam jednoga susjeda koji ima 6 članova obitelji i svaki je uzeo pet punomoći i to nije torbarenje po ovome zakonu, idealno mjesto za oprati lovu zarađenu na lopovski način.
Bože dragi dražave koja daje u prodaju dionice HT koji je u dugu 5 miljardi kuna a to prešućuje, a ‘Potrošač’
reagira zadnji dan.Prevara stoljeća!
citao sam danas vecernji gdje pise da ce dr ivo u najgoroj situcaiji posegnuti za rezanjem paketa. da bi to izbjegao, gradanima ce za razliku dati dionice nekog drugog dionickog drustva. cak pise da je dr ivo vec spomenio croatia osiguranje.
ako sam dobro shvatio to znaci da ce rezati pakete a povrata novca nece biti, vec ce nam razliku dati u dionicama neke druge tvrtke u vlasnistvu drzave.
molio bi iskusnije kolege da me isprave ako sam nesto krivo napisao ili shvatio…
Ova nasa burza se sve vise pretvara u provincijsku trznicu… Mozda u petak stignu jos promijenit prospekt?
Dečki, što više srežu paket to bolje, znači da ćemo kupiti po manjoj cijeni. Ako se reže, onda o cijeni ne ovisi broj dionica u paketu, ionako je ukupan broj dionica točno određen. Sve dionice će biti raspoređene (svih 25%) pa je bolje da cijena bude što niža a to pak znaći da ćemo dobiti više love natrag.
I po cijeni od 320 i po cijeni od 245, a i po npr. 285 dobit ćemo isti broj dionica (u paketu od 38000 upisanih). Jedina varijabla je koliko će love kapnuti natrag. A valjda je svakom važan broj dionica koji je kupio. Naravno i da budu što jeftinije.
Dečki, što više srežu paket to bolje, znači da ćemo kupiti po manjoj cijeni. Ako se reže, onda o cijeni ne ovisi broj dionica u paketu, ionako je ukupan broj dionica točno određen. Sve dionice će biti raspoređene (svih 25%) pa je bolje da cijena bude što niža a to pak znaći da ćemo dobiti više love natrag. I po cijeni od 320 i po cijeni od 245, a i po npr. 285 dobit ćemo isti broj dionica (u paketu od 38000 upisanih). Jedina varijabla je koliko će love kapnuti natrag. A valjda je svakom važan broj dionica koji je kupio. Naravno i da budu što jeftinije.
?
Za one koji imaju više paketa, više rezanja nikako nije dobro. Na veći br paketa me baš briga koja će cijena biti po dionici, važno je jedino da je što više love plasirano. Što nam vrijedi što će biti veći postotni rast u slućaju da bude početna cijena dionice nešto niža, ako se to ostvari na maloj kolićini novaca??? Radje manji rast na većoj kolićini x broj paketa i super…
Za one koji imaju više paketa, više rezanja nikako nije dobro. Na veći
br paketa me baš briga koja će cijena biti po dionici, važno je jedino
da je što više love plasirano. Što nam vrijedi što će biti veći
postotni rast u slućaju da bude početna cijena dionice nešto niža, ako
se to ostvari na maloj kolićini novaca??? Radje manji rast na većoj
kolićini x broj paketa i super…
Ti to misliš ozbiljno?
Do 5.10. još ove godine.
Sjećam se Magme. To se tada prilično odužilo
Za one koji imaju više paketa, više rezanja nikako nije dobro. Na veći br paketa me baš briga koja će cijena biti po dionici, važno je jedino da je što više love plasirano. Što nam vrijedi što će biti veći postotni rast u slućaju da bude početna cijena dionice nešto niža, ako se to ostvari na maloj kolićini novaca??? Radje manji rast na većoj kolićini x broj paketa i super…
Zbog takvih torbara je i doslo do ovakvog raspleta. X broj paketa=nema kraja ljudskoj pohlepi
Kladim se da je bar 50000 dalo ponudu na bar 2 paketa.