HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 11:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,89
31.143
822
37,80
38,20
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Moje isprike ako je vec bilo pitanje, ali kolike su kod THT-a otprilike dividende po dionici?

Kolega, stranica 38 u prospektu “Dividende i politika dividendi”. Tamo piše.

TRTF-R-A: Bio on crn ili bijel, tartuf je uvijek gastronomski dragulj. Ali kao i svaki drugi dragulj i tartuf se teško pronalazi.

250.000 građana uplatilo maksimalnih 38.000 kuna,

Kladim se u cijeli portfelj da paket ne će biti manji od 35.000,00 kn.

Pročitajte moju analizu!!!!

I love the Smell of Profits in the Morning

Prihvaćam okladu.

Moje mišljenje: paket 20-25 K

Kad stižu pare od povrata?

Hell is Empty and all the Devils are Here

alesar: ” 250.000 građana uplatilo maksimalnih 38.000 kuna, ” Kladim se u cijeli portfelj da paket ne će biti manji od 35.000,00 kn. Pročitajte moju analizu!!!!

Di ti je analiza? Rijeci ti se pozlatile, ali sumnjam. Blizi sam 20 – 25 k 🙁

Kladim se u cijeli portfelj da paket ne će biti manji od 35.000,00 kn.

Pročitajte moju analizu!!!!

Evo, neću se razbacivati tako velikim riječima poput tebe, ali kladim se s tobom u kavu da će biti manji od 35 tisuća kn. 🙂

alesar: ” 250.000 građana uplatilo maksimalnih 38.000 kuna, ” Kladim se u cijeli portfelj da paket ne će biti manji od 35.000,00 kn. Pročitajte moju analizu!!!!

Ne budi brzoplet, raskućit ćeš familiju.

slažem s time da su ti krediti samo usrali cijelu situaciju…
ali što je tu je, čeka se ponedjeljak i objava točne cijene dionica… da li će se točan broj važećih ponuda znati i prije ili također tek u ponedjeljak?
ja se slažem s fazanom, mislim da su brojke od 300.000 upisanih debelo pretjerane…. masu ljudi nije išlo na pune pakete, nešto torbara će otpiliti hanfa, a ima ih dosta i koji su usljed nepažnje iili neukosti popušili upis…
poput onih koji su uplatili manji iznos od onoga navedenoga u ponudi i sličnoga….
ali sve ovo su čista subjektivna nagađanja, treba pričekati ponedjeljak i vidjeti komu obojci a komu opanci [smiley1]

A

[b]Uvijek imaj na umu da je put samo put. [/b] [i]Carlos Castaneda 'Učenja Don Juana: Znanje Jaqui Indijanaca' [/i]

kolege, taj tekst je objavljen na http://www.htnet.hr provjerite i sami prosudite….

Dosadašnji odaziv građana premašio je i očekivanja najvećih optimista. Premda i dalje nema službenih brojki, neslužbene prognoze govore da bi se konačna brojka malih dioničara T-HT-a mogla kretati između 250 i 300 tisuća. Predbilježbi će vjerojatno biti i više, ali treba računati na to da ipak neće svi izvršiti uplate.

Ako pretpostavimo da će se cijena dionice kretati oko 300 kuna te da je 250.000 građana uplatilo maksimalnih 38.000 kuna,

prosječni paket dionica po jednom dioničaru smanjit će se za približno trećinu, te će iznositi oko 24.500 kuna.

Naravno, svakom pojedincu paket će se smanjiti proporcionalno za jednu trećinu, ovisno o vrijednosti uplate.

Ako prodajna cijena bude niža, konačna vrijednost paketa bit će još manja.

Nakon isteka roka upisa za građane, svoje ponude će do 1. listopada još moći predavati institucionalni investitori. Istoga dana, Vlada će donijeti odluku o konačnoj prodajnoj cijeni te o rasporedu dionica. Javna ponuda dionica T-HT-a završit će 5. listopada, kada bi se te dionice trebale naći na Zagrebačkoj i Londonskoj burzi.

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Neka nam Bog pomogne

Vaš link

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

citao sam danas vecernji gdje pise da ce dr ivo u najgoroj situcaiji posegnuti za rezanjem paketa. da bi to izbjegao, gradanima ce za razliku dati dionice nekog drugog dionickog drustva. cak pise da je dr ivo vec spomenio croatia osiguranje.
ako sam dobro shvatio to znaci da ce rezati pakete a povrata novca nece biti, vec ce nam razliku dati u dionicama neke druge tvrtke u vlasnistvu drzave.
molio bi iskusnije kolege da me isprave ako sam nesto krivo napisao ili shvatio…

jos nesto…
ako nam vlada razliku isplati u dionicama neke druge tvrtke, tj dat ce nam dionice tvrtke koje je vec dd i cije su dionice vec na burzi… dakle to je onda SPO, zar ne?

New Report

Close