Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
Kakav sad SPO?
Da ne bude u klasi telefonije,možda OPTIMA Telekom?[smiley7]
odlicno g.Sanader radi za mene[smiley11],bas osnivam novi portfelj i nebi bilo lose ubacit CO po povoljnoj cijeni
Goran8: ” Što bi se dogodilo sa cijenom tih dionica na burzi. Budući da se sa njima već trguje. i da li bi postojeći dioničari bili nagrađeni ili oštećeni u ovm slučaju. ” To se i ja pitam. Običaj je da se takvi paketi prodaju u komadu jednom kupcu, te se dogovori određena cijena. Po meni, SPO može donijeti uglavnom loše postojećim dioničarima. [smiley10] Dakle: imamo dionice na tržištu koje imaju svoju cijenu. Ako bi smo htjeli izbaciti na tržište još 30-40-50% te iste firme, onda bi zbog privlačenja interesa kupaca morali skinuti cijenu, tj, davati diskont. Što to govori postojećim dioničarima: cijena moje dionice ide dolje, jer ju diskont ruši. Osim toga, pojavljuje se abnormalni free float. Ogledni primjeri: najava prodaje dionica INA-e radnicima, DDJH i branitelji… Ne znam…
Građani će kupovati samo ako vide sigurnost i dobru priliku za zaradu, pa to treba biti renomirana firma i velika perspektiva tipa INE, T-HT. Takvih firmi u RH u vlasništvu države je malo.
Građani će kupovati samo ako vide sigurnost i dobru priliku za zaradu, pa to treba biti renomirana firma i velika perspektiva tipa INE, T-HT. Takvih firmi u RH u vlasništvu države je malo.
Da, a takve firme se isto ne prodaju “na vrat – na nos”. [smiley10]
Ma kolege, ukonačnici ni 20 000 kn nije loše realno gledajući.
Ak ste upisali 20 – 30 paketa, naravno ![smiley2]
Jeste čuli ovo na vijestima: Zagrebačka banka daje kredit za kupnju grožđa do 250.000 kn?
A onda ko zna što će i ovdje biti u igri ou HT….[smiley7][smiley7][smiley7][smiley7]
Ma kolege, ukonačnici ni 20 000 kn nije loše realno gledajući.
Ak ste upisali 20 – 30 paketa, naravno ![smiley2]
Nije loše,samo kada dođeš sa upisa kući a na pragu te čeka HANFA. Kako god okreneš nevalja.[smiley1]
Goran8: ” Građani će kupovati samo ako vide sigurnost i dobru priliku za zaradu, pa to treba biti renomirana firma i velika perspektiva tipa INE, T-HT. Takvih firmi u RH u vlasništvu države je malo. ” Da, a takve firme se isto ne prodaju “na vrat – na nos”. [smiley10]
a možda je u igri za IPO državni udio u nekoj banci [smiley1][smiley1]
Prema popisu stanovnistva RH od 4,4 mil gradjana, 800 000 je mladje od 15 god. Ovo znaci da je svaki 12 hrvat stariji od 15 god. upisao IPO ako ih je 300 000 upisanih. Cudo smo jedno. Jednostavno ne vjerujem. U mom selu od 100 upisalo nas troje[smiley2] Ima da odrzim predavanje u selu, nesto smo zakazali[smiley1].
“Masina mi je sile neciste…”
To je točno, zato mislim da PTKM otpada, jer se vjerovali ili ne još uvijek percipira u široj javnosti kao gubitaš i propali mastodont. Nitko nema dovoljno vremena da stvori odgovarajuću percepciju u javnosti do izbora, CO bi moglo biti po meni logičniji izbor, ili sl.
Iz prethodno linkanog članka sa vecernji.hr:
Nedopuštena trgovina
U euforiji upisa Hanfa je utvrdila da su pojedinci prikupili punomoći za više od 60 osoba pa najavljuje kazneni progon zbog nedopuštene trgovine vrijednosnim papirima. Riječ je o 32 osobe iz 15 mjesta, koje su prikupile 12 do 62 punomoći.
Nadam se da nema neopreznih među nama