Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
[smiley2][smiley2][smiley2] Kaptol: Kupnja dionica HT-a nije grijeh http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,9,26,crkva_ht,91830.jl
Ovo je killer!!!! [smiley2][smiley2][smiley2]
vijesti idi po principu batine i mrkve[smiley2]
T-HT ide u utrku za Telekom Slovenije
Vaš link
[smiley2][smiley2][smiley2] Kaptol: Kupnja dionica HT-a nije grijeh http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,9,26,crkva_ht,91830.jl
Amen. Odakle samo to iščeprkaš?
HTV je prvog dana prikupljanja ponuda za INU objavio da je tada predano 60 000 ponuda. toliko o njihovom kredibilitetu.
Imas jednu nulu viska – govorilo se o 6 000 ponuda….mozes provjerit na ini (od 13.11.2006)
Evo sto je objavljeno predzadnji dan – http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2006,11,22,ina_dionice,51410.jl
Pozdrav.
Da srežu pakete do 20.000 kn mislim da bi ljudi bili ogorčeni,jer su svi na neki način se zadužili i rasprodali druge dionice i digli kredite da bi sada srezali,mislim da tada Sanader sigurno gubi izbore.[smiley7][smiley7]
Možda se opet nečega dosjete i izvuku “odnekuda” koji postotak.[smiley5][smiley5]
opce se ne zivciram niti brojim pohlepnike u stotinama tisuca + -[smiley1];
najvaznije je da vrate resto para u najkracem roku… da budu na sigurnom za eventualno
lagano pimplanje dalje[smiley9]
nekoj vecoj lovi na brzaka se ionak nisu mogli nadati ‘kreditomiri’ ili ‘sirotimiri’
sa jednim paketom, jer sto ce nam ‘radnici na sveucilistima’ ?[smiley7]
al na desetak paketa uz pomoc obitelji, nekome kome burza nije kruh
i nije tamo svaki dan, svejedno je oce li rezat na 30 ili 25 ili 20…
strpljen-spasen i pedesetak % bi se moglo ubrat, a to je mucho para
mislim, di se to sto ili vise neoporezivih kilograma kuna moze ubrat
bez da se oznojis ?
pa ako bas mora biti 80, onda nek bude i 80
ono, i 60 je fina lovica[smiley2]
pa i sa 40 se mogu predilavati auti, do neke nove zlatne koke [smiley2]
Kod ev. situacije i da upiše 250 000 – 300 000 ljudi , mislim da je jedini mogući scenarij za aktualnu vlast
a da ne razočara 300 000 potencijalnih glasača, veći rast dionice…
1. paket 38 000 kn, rast dionice 50% i svi sretni i zadovoljni
2. paket 20 000 kn, rast dionice 100 % i opet svi sretni i zadovoljni, što vjerujem da neće biti teško postić takvu cijenu zbog pomame stranih i domaćih fondova za THT – om.
Dakle i u jednom i u drugom slučaju svi sretnii i zadovoljni, naime preveliki je ulog u igri ( VLAST još 4 god. )
da bi ovaj ipo omanuo…….
Pozdrav!
lovac:
”
Da srežu pakete do 20.000 kn mislim da bi ljudi bili ogorčeni,jer su svi na neki način se zadužili i rasprodali druge dionice i digli kredite da bi sada srezali,mislim da tada Sanader sigurno gubi izbore.[smiley7][smiley7]
Možda se opet nečega dosjete i izvuku “odnekuda” koji postotak.[smiley5][smiley5]
”
Najsmješnije što sam čuo ove godine. Sanader da je kriv što su ljudi prodavali druge dionice!!! 3 mjeseca vam pišem da ne prodajete dionice za HT, da ćete popušiti. I nije mi nikoga žao što je rasprodavao portfelj. Nama , koji nismo prodavali nije bilo lako gledati kako nam svaki dan padaju dionice ali smo zato sada nagrađeni za strpljivost . Čestitam svima koji nisu rasprodavali portfelj po sramotno niskim cijenama.
A onima koji su prodali na vrijeme? [smiley2]
Pitanje je veliko upravo kolika je prosječna uplata, po meni će biti oko 30k Kn, a gotovo sve kalkulacije se temelje na pretpostavci da je svatko upisao puni iznos.Pitanje je i koliko će ljudi platit u roku.
A počelo se povlačiti i pitanje punomoćnika na koje sam skrenuo pažnju u ranijim postovima na ovoj temi, možda udare i po tome u smislu da ograniče broj na recimo 5 po osobi. Znam da to mnogima ne bi odgovaralo..
Kod ev. situacije i da upiše 250 000 – 300 000 ljudi , mislim da je jedini mogući scenarij za aktualnu vlast
a da ne razočara 300 000 potencijalnih glasača, veći rast dionice…
1. paket 38 000 kn, rast dionice 50% i svi sretni i zadovoljni
2. paket 20 000 kn, rast dionice 100 % i opet svi sretni i zadovoljni, što vjerujem da neće biti teško postić takvu cijenu zbog pomame stranih i domaćih fondova za THT – om.
Dakle i u jednom i u drugom slučaju svi sretnii i zadovoljni, naime preveliki je ulog u igri ( VLAST još 4 god. )
da bi ovaj ipo omanuo…….
Pozdrav!
Samo u ovom prvom slucaju, morat ce pod hitno dokapitalizirat HT, jer ot kud joj dionica za 38.000 kn x 300.000 paketa? Mozda da ih nastampa, ko lovu?
Samo u ovom prvom slucaju, morat ce pod hitno dokapitalizirat HT, jer ot kud joj dionica za 38.000 kn x 300.000 paketa? Mozda da ih nastampa, ko lovu?
Igra samo broj 2.
Broj 1. je za usporedbu
Pozdrav!
Igra samo broj 2.
Broj 1. je za usporedbu
Pozdrav!
Hm, da. Dalo se skuzit, ali nisam si dao truda. Vrtim brojeve po glavi cijeli dan [smiley2].
Opcija 2, ki to more platit? Svi oce van prvi dan.
Kod ev. situacije i da upiše 250 000 – 300 000 ljudi , mislim da je jedini mogući scenarij za aktualnu vlast a da ne razočara 300 000 potencijalnih glasača, veći rast dionice… 1. paket 38 000 kn, rast dionice 50% i svi sretni i zadovoljni 2. paket 20 000 kn, rast dionice 100 % i opet svi sretni i zadovoljni, što vjerujem da neće biti teško postić takvu cijenu zbog pomame stranih i domaćih fondova za THT – om. Dakle i u jednom i u drugom slučaju svi sretnii i zadovoljni, naime preveliki je ulog u igri ( VLAST još 4 god. ) da bi ovaj ipo omanuo……. Pozdrav!
kada krene trgovanje,neće više VLAST odlučivati rast ,a niti pad dionice…………………………….
Ha! Pazite ovo:
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/2922236/index.do
Dobiješ skresani paket HT-a, a umjesto kusura dobiš malo CROS-a, KOEI-a, HPB-a ili PODR…[smiley2][smiley2][smiley2]