HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 05:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
37,94
56.149
1,480
37,90
38,30
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ha ha 300.000 uplata vele na dnevniku .akle maksimum 20 000 kn dionica,preplata će biti vraćna kroz par mjeseci [smiley3]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Ma nekako sve više vjerujem da je ovo baratanje sa brojkama i rezanjem paketa radi plašenja da se ne javi prevelik broj ljudi.
Pa nitko nije još ništa službeno potvrdio, nekako ipak vjerujem da će objaviti da su prvotne procjene bile krive i da se na IPO javilo 150 000 ljudi te da neće biti rezanja paketa…….[smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Da srežu pakete do 20.000 kn mislim da bi ljudi bili ogorčeni,jer su svi na neki način se zadužili i rasprodali druge dionice i digli kredite da bi sada srezali,mislim da tada Sanader sigurno gubi izbore.[smiley7][smiley7]
Možda se opet nečega dosjete i izvuku “odnekuda” koji postotak.[smiley5][smiley5]

Najsmješnije što sam čuo ove godine. Sanader da je kriv što su ljudi prodavali druge dionice!!! 3 mjeseca vam pišem da ne prodajete dionice za HT, da ćete popušiti. I nije mi nikoga žao što je rasprodavao portfelj. Nama , koji nismo prodavali nije bilo lako gledati kako nam svaki dan padaju dionice ali smo zato sada nagrađeni za strpljivost . Čestitam svima koji nisu rasprodavali portfelj po sramotno niskim cijenama.

Danas u Međimurskoj banci; otprilike ovako: redovi bakica i dedeka tovare bunteve novaca u torbice, vade ušteđevinu i nose preko puta u Finu. Nebreš verovati![smiley9]

lovac:

Da srežu pakete do 20.000 kn mislim da bi ljudi bili ogorčeni,jer su svi na neki način se zadužili i rasprodali druge dionice i digli kredite da bi sada srezali,mislim da tada Sanader sigurno gubi izbore.[smiley7][smiley7]
Možda se opet nečega dosjete i izvuku “odnekuda” koji postotak.[smiley5][smiley5]

Najsmješnije što sam čuo ove godine. Sanader da je kriv što su ljudi prodavali druge dionice!!! 3 mjeseca vam pišem da ne prodajete dionice za HT, da ćete popušiti. I nije mi nikoga žao što je rasprodavao portfelj. Nama , koji nismo prodavali nije bilo lako gledati kako nam svaki dan padaju dionice ali smo zato sada nagrađeni za strpljivost . Čestitam svima koji nisu rasprodavali portfelj po sramotno niskim cijenama.

uopće te ne shvaćam.pa zbog njihove rasprodaje mi je portfelj u par dana skoćio 15%.hvala vam na svemu

p.s.ne zaboravit kreće IPO Veterine i Optime

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Ako se dobro sjećam (ne da mi se sada tražiti po netu) Sanader je rekao kako se prva 2 dana prijavilo 35.000 ljudi. Nijedan dan nakon toga u ST-u nisu bile više tolike gužve. Dakle, tu nešto ne štima. Ispada da jedino nisu uplatili oni iz Big Brother kuće [smiley2]

Glas [b]PROTIV[/b] oporezivanja kapitalne dobiti

Ukupno 300 poslovnica za davanje ponuda. Uzmimo da svaka poslovnica obradi u prosjeku 100 ljudi, to je za 10 dana 300.000 ponuda. Najjace poslovnice u zg, st, ri i os sa 10 sluzbenika, po danu obradjivale su max 200 ljudi. Da li smatrate da poslovnice u Gospicu, Daruvaru, Djakovu, Petrinji, da ne nabrajam jos neka manja mjesta diljem lijepe Nase mogu drzati ovaj prosjek na 100 ljudi po danu ako imaju 2-4 sluzbenika, osobno smatram da ne. Iako sam prije govorio o 160 000 upisanih, sam se ispravljam i mislim da je moguce doci i do 200 000 upisanih koja je btw fenomenalno velika, ali pogurnuta sa strane politicara koji su ljedu uvjerili da idu IPO. Zadrzavam prognozu o 260 kn u startu, koja moze malo biti korigirana prema gore. Mislim da je korekcija paketa realna za 14 %, tako da puni paket padne na 32 692 kn. Osobno mislim da je bolje za nas korekcija paketa i start sa nize cijene, a drzim i da ce se dr.Ivo drzati logike da izborna masa vidi veci rast cijene u % i na taj nacin odrzavanje predizbornog obecanja. U prilogu je mali doprinos nasim pogadjanjima pa ako sam kome pomogao biti cemi drago. Sretno svima.

TELEKOMUNIZAM zavladao! Strani komentari. Ljudi kupuju, a nemaju pojma o dioničarstvu!
Svi bi kruha bez motike!
Ljudi su stvarno ko kokoši, ili kako se ono kaže ” Kud ćoravi Mujo tud i ja!” Nema tu niti pameti niti razuma kod nikoga,a ponajviše naših vladinih stručnjaka!
Moram reći da sam ih i ja upisao i sada pomalo žalim! Kud svi tud i ja. Ko krdo, PSIHOLOGIJA MASE.
Ipak najgore je Sanaderu. Ne ispune li se nadanja krda nema više Iveka.

lovac:

Nije kriv on direktno,ali to je psihološki efekt kod ljudi,misli se onako,TI SI NA VLASTI,REKLAMIRAO ZLATNU KOKU,MI SMO KUPILI I IZGUBILI,ZATO SI TI KRIVAC… to sam htio reći.
A mi nećemo biti na gubitku,samo dobit neće biti na cijeli paket (kako smo zamišljali),bi će manje,a ostatak će sjesti na tekući. A tko je izgubio na prodaji svojih dionic a da bi imao za HT,to si je sam kriv. Ali psihološki opet je kriva vlada. [smiley7][smiley7][smiley7]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Ma nekako sve više vjerujem da je ovo baratanje sa brojkama i rezanjem paketa radi plašenja da se ne javi prevelik broj ljudi. Pa nitko nije još ništa službeno potvrdio, nekako ipak vjerujem da će objaviti da su prvotne procjene bile krive i da se na IPO javilo 150 000 ljudi te da neće biti rezanja paketa…….[smiley2]

Evo imene malo u ovoj dionici. Jucer je na teletekstu-gospodarstvo pisalo da je 210000 ljudi upisalo dionice. Jednu stvar nitko nezna a to je koliko ljudi je UPLATILO i KOLIKI IZNOS JE UPLATILO . Osobno znam ljude koji su uplatili manje od 38000 kuna i ljude koji su upisali dionice vjerujuci da bi mogli doci do novaca prije cetvrtka ali nije garantirano.
Istina ljudi mahnito upisuju. Neke sam pitao sta misle sa dionicom, gdje ce je prodati (broker i pin a sto je to?) i nemaju ideje. Samo znaju da su ljudi na INI zaradili a pred izbore HDZU ne smije dopustiti kiks.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Ma nekako sve više vjerujem da je ovo baratanje sa brojkama i rezanjem paketa radi plašenja da se ne javi prevelik broj ljudi. Pa nitko nije još ništa službeno potvrdio, nekako ipak vjerujem da će objaviti da su prvotne procjene bile krive i da se na IPO javilo 150 000 ljudi te da neće biti rezanja paketa…….[smiley2]

Sorry isao je dva puta isti post.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

[smiley2][smiley2][smiley2]

Kaptol: Kupnja dionica HT-a nije grijeh

http://www.jutarnji.hr/dogadjaji_dana/clanak/art-2007,9,26,crkva_ht,91830.jl

No respect

New Report

Close