HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 23:11
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
101.247
2,817
36,00
36,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ma to je super. Bit će brze love natrag na burzu. Kako nas je samo lijepo opalio onaj povrat od Magme.

Povrat love dolazi na tekuće račune tek od 05. do 12.10.

Hm, ja jos nisam uplatio. Promjena taktike? Sto ako ne uplatim?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

SLK:

Ma to je super. Bit će brze love natrag na burzu. Kako nas je samo lijepo opalio onaj povrat od Magme.

Povrat love dolazi na tekuće račune tek od 05. do 12.10.

Eto. 6,7 i 8.10. se ne radi, znači u pet radnih dana, evo “restla” natrag u svoje dionice.

No respect

Nikom ništa. Ozbiljno.

No respect

deimos:

Nikom ništa. Ozbiljno.

‘bem ti zivot, sve sam proracunao, a sad moram opet digitron u ruke [smiley1]

Problem je što zbog proporcionalnog rezanja paketa ne možemo kalkulirati s uplatama cca. 20.000 kn po paketu nego moramo upisati pune pakete.

alo Ekipica da se i ja malo pridruzim!

zna li netko gdje nema reda, tj. koliko se ceka.
stizem iz srca evrope da bih i ja malo jamio, jer ovdje se lagano sve vec pocelo trusiti…
onak’ malo ali zato sigurno[smiley6][smiley6][smiley6][smiley6]

pozdrav voljenoj domovini

kiss[smiley6]

[code][/code]Nije kupovao dionice, već slagao ‘lanac sreće’[url]http://jutarnji.hr/crna_kronika/clanak/art-2007,10,23,cevizovic_dionice,95316.jl[/url]

za jedan ili dva paketa nikom nista. izgubiti sigurno neces nista. nece dr Ivo dozvoliti. u cijeloj ovoj prici u njega se najvise uzdam

Ma dobro, sto je tu je, to je burza. Po broju tecajeva o trgovanju na burzi koje sam morao odrzati u zadnjih 2-3 tjedna vuklo je na nevolju. Idem po kalkulator…

deimos:

Hm, ja jos nisam uplatio. Promjena taktike? Sto ako ne uplatim? ”

Problem je što zbog proporcionalnog rezanja paketa ne možemo kalkulirati s uplatama cca. 20.000 kn po paketu nego moramo upisati pune pakete.

Ma da, ali mozes upisat manje paketa, u nadi da ce ti lova stici prije na burzu. Pa ce ti 100% angazirana lova donjet vise nego 50% na max. cijeni. Samo…

ocito da onaj lik sa 200 punomoci nije jedini snalazljivi rvat[smiley2]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Hanfa: Prospekt HT-a sadrži sve potrebne informacije

ZAGREB, 25. rujna 2007. (Hina) – Sve informacije nalaze se u prospektu i poznate su javnosti, a prodaja dionica HT-a javnom ponudom nema nikakve veze s bilo kojim potraživanjem od društva s bilo čije strane, stoji u odgovoru Ureda za odnose s javnošću Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (Hanfa) na upit glede zahtjeva društva “Potrošač” da se poništi rješenje kojim je odobren prospekt za uvrštenje dionica HT-a na burzu zbog navodno nepotpunih informacija u tom prospektu.

Dobro, s obzirom na prospekt i broj upisanih do sada, ovo sa sudom i plasenje sa 5 mlrd kn potencijalnih obveza iznenada postaje nas prijatelj.

New Report

Close