Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
a što bi Njemce moglo drugo zanimati nego kako što više novaca iz HT i zemlje u Njemačku izvuči ?
Novi član uprave HT-a dolazi iz središnjice Deutsche Telekoma
a što bi Njemce moglo drugo zanimati nego kako što više novaca iz HT i zemlje u Njemačku izvuči ?
Da trebali su staviti nekog našeg stručnjaka pa da ih odvede u stečaj dobar CV ima bivši ministar Škegro 😂🤣
Da trebali su staviti nekog našeg stručnjaka pa da ih odvede u stečaj dobar CV ima bivši ministar Škegro 😂🤣
[/quote]
mislim da ga već imaju, CDU stručnjaka, za izvalčenje love
http://www.seebiz.eu/hrvatska-na-svjetskom-dnu-prema-brzini-interneta/ar-163053/
Da li će HT gore ili dole? Cijena i dalje varira rasponu od par kuna, a u prodaju iz top 10 u zadnjih par dana uključio se i br 3. Splitska banka sa 17.000 komada, a 9. i 10. dodatno su pojačali prodaju, tako da je sad od početka osmog mjeseca smanjeno cca 183.000 dionica, odnosno cca 32.500.000 kn.
Čini mi se da se čeka početak trgovanja sa Todexom i čini se testiranje crobexa na 16xx.
@dentice
Po mojoj procjeni, mislim da će HT tek u 2018 godini, i to pred kraj početi stabilizirati svoj market share u fiksnoj, da više neće biti tolikih gubitaka. Po meni mislim da moraju krenuti jače surađivati sa start up-ovima i tu tražiti priliku u budućnosti. I moja procjena je da će cijena ići ispod 165 kn.
Ono što ostaje neizvjesno, a zapravo je i vrlo izvjesno, a to je kako će se stvari razvijati sa opte i h1….
I dalje kažem da po ovim valuacijama imate telekoma koliko god hoćete vani, jedina prednost, a i određen nedostatak je ne korištenje leverage u smislu akvizicija i dodatnog razvoja….
Mislim da trebaju kupiti M SAN ili info bip ili bilo što iz tog sektora, igrice, jer to je budućnost. Combis ne razvijaju dovoljno brzo, i prvi put kada kupe tako neku kompaniju, onda znaš da su na dobrom putu.
Isto tako Tomašković je dobio jasan zadatak u prvom mandatu, ono što mene zanima je s čime i kojim planom je dobio drugi mandat. Sve mi se čini da će ići u neku akviziciju van branše jer treba i napraviti posla za McKinesy, mora platiti dug:)
Ne da su ovakve valuacije telekoma vani nego su i jeftinije.
Recimo giganti, Verizon ima P/E 13,AT&T isto a isplaćuje 5% dividende i spada u dividend aristocrats.
British telecom fw P/E 10,Orange P/E 12,Telefonica P/E 10….
@bigfoot
Verizon sam recimo odjahao, i to sam i ovdje napisao, sad sam out…i opet cu uci ako bude prilike
al isti tako, svi oni imaju dosta drugacije bilance, onakve bilance kakvu recimo ima matica, a da ne pricam us t mobile…
tako da sve ima svoju cijenu…
meni jedino atlanska i njegova cijena nema nikakvo opravdanje nikada
Šta fali T?Doduše prodao sam jer pokušavam malo šparati,ne biti previše izložen dionicama.
Ti su telekomi profitabilniji od HT-a,imaju veći MCAP i veću sigurnost nego patuljci kao HT,bolji kreditni rejting,šire se agresivnije…i to na tržištu koje je na ATH.
Vidim, neki prodali pa sad drukaju na pad!
A znamo da Ht otkupljuje dionice u vrijednosti čak dvogodišnjeg prometa ovom dionicom! i u trenu može napucati cijenu iznad 200.
Vidim, neki prodali pa sad drukaju na pad!
drukanje na dionici HT-a? daj nas nemoj ….