HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 04:04
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
38,22
54.457
1,425
38,20
38,50
1,05%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dividenda skoro kao oročenje u banci, nema smisla više kupovati HT radi dividende.

Nemojte tako kolege, osiguravaju vam dividendni prinos od 3,25% koji je par redova velicine veci od prinosa kojeg oni ostvaruju na novcima posudjenim matici.

Kako bi disperzirali rizik i hedgeali gubitak na HT-u, savjetujem ulazak u neku turisticku perjanicu. Ipak se dobit Deutsche Telekoma prelijeva na njemacka kucanstva koja onda dolaze potrositi na hrvatskoj obali tu istu kintu koju su hrvati preplatili na lihvarskim telefonskim pretplatama. Cirkularna ekonomija i te fore.

Lp

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

Ne treba zaboraviti i prijedlog otkupa vlastitih dionica, to ni u kom slucaju nije zanemarivo

Dividenda skoro kao oročenje u banci, nema smisla više kupovati HT radi dividende.

Koja to banka daje kamatu od 3,25%? Uputi me pa ću je preporučiti većem broju ljudi koji će odmah tamo prebaciti ušteđevinu.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

POZITIVA:..daj prosvijetli me i reci koja to bankA daje prinos 3.5% na štednju?..ako takva banka postoji odma HT prodam i prebacim u tu banku..

Pa daju preko 2,5% na kune.

Koja to banka. Ali u tom slučaju glavnicu ti ne zaključana na godinu dana.

Pogledao sam ponudu par banaka i najviša kamata na kune za 12 mjeseci je 1,8%. Koje to daju 2,5%?

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

Wuestenrot daje 2,5% na kunsku štednju, + DPS, ali moraš ugovoriti na 5 godina.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

Wuestenrot daje 2,5% na kunsku štednju, + DPS, ali moraš ugovoriti na 5 godina.

Super, dobro da nije na 10 god. Mislim hej, 5 god. Pa to je vječnost. Znači zaboraviš glavnicu na 5 god. i dobiješ za tih 5 god. čekanja oko 10,6-11,4%. Zavisi od prireza.

Hvali nas novi clan uprave za europu, to je lijepo za cut 🙂

ne mari za male stvari i ostat ce male

http://www.tportal.hr/biznis/kompanije/465571/DT-najavio-stratesko-partnerstvo-s-China-Unicomom.html

ne mari za male stvari i ostat ce male

New Report

Close