Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,50 | 90.514 | 2,351 | 38,60 | 38,80 | 0,78% |
padajući prihodi, padajuća dobit, padajuća dividenda, padajuća cijena – ako to nije padajući nož, ne znam što je.
Ne znam baš da li to bilo tako!
Prihodi i dobit su se već stabilizirali, i čak bi mogli ubuduće malo i rasti, a dobit će zbog stalnog smanjenja troškova vjerojatno rasti iz godine u godinu!
Razdoblje padanja za HT je završeno!
Vidi se da neznate. Tek sada idu u ulaganja, jer konkurent im uzima 50.000 korisnika fiksne godisnje, sta je jako velika brojka.
S optikom su zakasnili jedno 2-3 godine, s masovnom optikom
Evo velike transakcija na 144,00.
Zato je i padala ovih dana dok nije došla do ove cijene po kojoj su se dogovorili kupac i prodavač.
To će vjerojatno biti to glede ovog pada!
Pitanje za one koji misle da će taj fond dati po 100 kn: biste li VI?[emo_smijeh]
Nije on došao ovamo da izgubi na ovoj dionici (unatoč padu cijene, kad se uzme u obzir dividenda, mora biti u dobitku)!
Bloger tvrdi da njegovi izracuni kazu da je fer cijena 90 kn.
Imam ht i nije da navijam protiv, pa se pitam kako to da nitko ne vjeruje u ovu hartiju.
Ulaz mi je prosjek 155.
Cini se da ci i ona unucima.
kada bloger to reče. je li to recentno ili otprije psar godina
jel’ to ovdje prvi certifikatori opet ruše
Ovo je izrazito nerealno stanje za HT dionicu.
I rekao bih da je ovo vrijeme za ulazak, a ne za špekulaciju da će biti i po 100 kuna, ili možda blogerovih 90 kuna.
P.S. Nikako ALL IN…treba trgovati i drugim dionicama. [emo_zloban]
Svi su zaboravili izgleda na dividendu koja sjeda svake godine ( i sjedat će i dalje, ili će se više ulagati, pa bi onda cijena dionice trebala porasti) – ovo je zapravo štamparija novca!
Budući da je cijena dionice svek godine niža, dividenda uvijek se kreće oko 8-10% što je odličan postotak.
Mislim da će, budući da se dobit stabilizirala (a mogla bi i rasti), teško moći ispod ovih razina, jer će dividindni prinos biti onda uistinu ogroman!
Svi su zaboravili izgleda na dividendu koja sjeda svake godine ( i sjedat će i dalje, ili će se više ulagati, pa bi onda cijena dionice trebala porasti) – ovo je zapravo štamparija novca!
Budući da je cijena dionice svek godine niža, dividenda uvijek se kreće oko 8-10% što je odličan postotak.
Mislim da će, budući da se dobit stabilizirala (a mogla bi i rasti), teško moći ispod ovih razina, jer će dividindni prinos biti onda uistinu ogroman!
nitko ništa nije zaboravio, ali tko vam garantira dividendu od min.8% u budućnosti ?