Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,30 | 57.363 | 1,538 | 37,50 | 37,90 | 2,72% |
dali netko zna kolicinu dionica koju je imao?, i koja je ostala?
ima još 1,5 mil komada iliti 1,86 %.
pretpostavljam da je to ovaj američki mirovinac koji izlazi iz većine dionica po svijetu.
ima još 1,5 mil komada iliti 1,86 %.
pretpostavljam da je to ovaj američki mirovinac koji izlazi iz većine dionica po svijetu.
Kakve to gluposti pišete, da je tako to bi se vidjelo u top 10, samo prva 4 dioničara imaju toliko komada, 4. Erste je osnovni račun a ne skrbnički, a niti ne prodaje konstantno, štoviše prije desetak dana je i podebljao poziciju za 3885 komada. Dok je od 25.08. 3. po redu SG SB skrbnički samo jedan dan prodavao, 2. je RBA mirovinac, a 1. DT.
lp
lp
a nista meni je ova cijena interesantna pa nakon dugo godina evo i mene tu sa vama 368 kom pluc prosijek oko 146 kuna
Da budem iskreno i ovo je sad meni interesantna dionica, no ja uđoh s puno manjih ulogom od Snupy-a. Za sada sam na razini promatranja, no volume spread mi nekako pokazuje da je ovo napokon [emo_palacg] situacija.
Nadam se da sam u pravu…no, kao što mojoj potpis kaže…obično kad ja uđem onda sve ide dolje. [emo_smijeh]
Bloger tvrdi da njegovi izracuni kazu da je fer cijena 90 kn.
Imam ht i nije da navijam protiv, pa se pitam kako to da nitko ne vjeruje u ovu hartiju.
Ulaz mi je prosjek 155.
Cini se da ci i ona unucima.
Ma samo da se poslovanje stabilizira i da rezultati budu dobri. Ako cijena nastavi padati sve dividende ulupavam opet u ht i to je to
u bliskoj buducnosti na trzistu ce ostati HT i Vip nesto malo tele 2 ali HT prave konkurencije nema imamo odlicno ljeto pa i stoga ocekujem stabilizaciju poslovanja meni cijena pase za prvi ulaz
padajući prihodi, padajuća dobit, padajuća dividenda, padajuća cijena – ako to nije padajući nož, ne znam što je.
padajući prihodi, padajuća dobit, padajuća dividenda, padajuća cijena – ako to nije padajući nož, ne znam što je.
istina..