Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,30 | 57.363 | 1,538 | 37,50 | 37,90 | 2,72% |
U ovom trenutku je problem, prije godinu nebi bio.
110-130 kn, tu je dobra kupnja, to sam rekao vec prije 2 godine, i polako ce tu i doci….
E onda je to buffetova dionica po dobrim valuacijama
110-130 kn, tu je dobra kupnja, to sam rekao vec prije 2 godine, i polako ce tu i doci….
..možda dodoje na 120-130 kuna za 3-4 godine..ali tko kupi po 150 za 3 -4 godine dobit će dividende barem 25 kuna znači izgubit se ne može..HT mala zarada ali sigurno ..e da san od 2007 bio samo u HT nebi ima gubitaka bio bi oko 25% u plusu…
..možda dodoje na 120-130 kuna za 3-4 godine..ali tko kupi po 150 za 3 -4 godine dobit će dividende barem 25 kuna znači izgubit se ne može..HT mala zarada ali sigurno ..e da san od 2007 bio samo u HT nebi ima gubitaka bio bi oko 25% u plusu…
[/quote]
A kako znaš da će uopće biti dividenda u narednim godinama?
[/quote]
A kako znaš da će uopće biti dividenda u narednim godinama?
[/quote]
..u telekomunikacijanma je uvijek od svih biznisa najveća marža..dividenda sihurna..HT je zakon…
Američki fond kompletno izlazi iz HT-a s većom količinom.
Erste-ov broker je i napravio onu ponistenu transakciju do 140.. unosio je veću količinu i fulao cijenu..nije bilo nista zlonamjerno..dugo ameri već izlaze ali ili su izašli ili imaju još malo tako da će mirovinci kad pokupuju ispod 150 to brzo vratiti u normalu.
Rast bdp-a i dobra turistička sezona sugeriraju dobar Q za HT pa je po meni ovo ok kupnja sad..
To je tek uobičajeno preslagivanje portfelja i strategije investicijskog fonda..HT je odlična firma koja će već ove godine pokazati da je stabilizirala poslovanje i profite marže i koja ce daljnjim investicijama u sirenje i razvoj novih djelatnosgi osigurati stabilan rast.