Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
http://www.t.ht.hr/press/novosti_disp.asp?id=1986
da su isplatili cijelu dobit dividenda bi bila cca 18kn.
ovo je dividendna dionica, nema tu sta I ako I kad bi ili nebi, temeljem ovog izvijesca moze se ocekivati korekcija prema bvps
Ljudi moji, dobit je preko 17kn po dionici! nemojte plitko razmišljati i prodavati po niskim cijenama. nije uopće loše da se dobit ponekad investira!
Ja mislim da je bilo i vrijeme da se prestane isplaćivati 100% dividenda i da se konačno krene u investicije.
Ja sam strpljiv.
Loše izgleda na prvi pogled…opet će netko jeftino kupiti…
ne isplaćuje se cijela dividenda…ide se u investiranje i širenje….što dugoročno znači povećanje korisnika, prihoda i dobiti…
Tko ulaže kratkoročno…i to u gubitaše koji mogu samo sanjati dobiti, a ovakva kao HT-ova im je SF, imaju cijelu lepezu takvih na ZSE, pa nek izvole…
Loše može biti samo za one koji su u dionicama,jer će povući rezultati cijeli market dole…dok za one koji su u cashu, ovo može biti odlična prilika za kupovinu…
Loše izgleda na prvi pogled…opet će netko jeftino kupiti…
ne isplaćuje se cijela dividenda…ide se u investiranje i širenje….što dugoročno znači povećanje korisnika, prihoda i dobiti…
Tko ulaže kratkoročno…i to u gubitaše koji mogu samo sanjati dobiti, a ovakva kao HT-ova im je SF, imaju cijelu lepezu takvih na ZSE, pa nek izvole…
Loše može biti samo za one koji su u dionicama,jer će povući rezultati cijeli market dole…dok za one koji su u cashu, ovo može biti odlična prilika za kupovinu…
ma odlicno možeš mislit….vidi se po cijeni dionice
Ja bi rekao pametan potez !
– Ne može svake godine 100% dobiti u dividendu
– S ulaganjima će zaustaviti pad prihoda
– Kratkoročno loše, ali dugoročno vrlo dobro !
Ja bi rekao pametan potez !
– Ne može svake godine 100% dobiti u dividendu
– S ulaganjima će zaustaviti pad prihoda
– Kratkoročno loše, ali dugoročno vrlo dobro !
kratkoročno pad cijene, dugoročno možebitni rast natrag
grobex ne voli takve scenarije – burek sad ili nikad
Zapravo dugorocno gledano ovo bi moglo biti odlicno. Ovisno o tome kako ce se novci iskoristiti. Evidentan je pad dobiti a to se moze preokrenuti investiranjem ili akvizicijom. A mogu nastaviti po starom i samo isplacivati svake godine manju dividendu. Mislim da je ovo prvo bolji izbor.
Zapravo dugorocno gledano ovo bi moglo biti odlicno. Ovisno o tome kako ce se novci iskoristiti. Evidentan je pad dobiti a to se moze preokrenuti investiranjem ili akvizicijom. A mogu nastaviti po starom i samo isplacivati svake godine manju dividendu. Mislim da je ovo prvo bolji izbor.
istina, s tim što kratkoročno ne bi moglo biti loše, nego će biti loše.
Ma dajte molim vas, iako su i ove godine poslovali sa lijepom dobiti, dugoročno će također biti sve lošije i lošije. Broj korisnika pada iz dana u dan, usluge moraju pojeftiniti, gospodarstvo je u recesiji i spirala je prema dolje. Sa stanovišta malog ulagača, pa ne mislite valjda da će netko kupiti dionicu po cijeni od 165kn sa upitnim dugoročnim povratom ulaganja koje pada na 5%. Dno je vjerojano još daleko, ali trend je silazan.