Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
U Makarskoj i drugi dan za redom velika kolona, uglavnom koliko san primjetio, starijih ljudi, isprid Fine…
a u redakciji smo dobili informacije da je malo uplata na maximalnih 38k…te da je veliki broj uplata u gotovini već sad…
Inače…ja, u ime obitelji, upisa paket na 38k i vjerojatno ćemo upisati još jedan za 20-ak k…
U Dubrovniku u HPB sam dobio broj ponude 657.xxx, to bi po nekima znacilo da je cijela juzna Dalmacija i Hercegovina do danas uplatila, i to samo u jednoj poslovnici! A bas i nije bila neka guzva za uplatu, lose je vrijeme, kisa je poplavila ulice, uglavnom za ostati doma! A sta ce tek biti kad zasija sunce pa se i ostali odluce…
Zna li neko zvanično da li strani državljanin može upisati i uplatiti dionice putem punomoćja?
NE. Možete ih kupiti tek po izlasku na burzu, 5.listopada. Na 324. str. imate boldani post o tome.
Molio bih Vas ako ima neki slučaj kako kod mene da mi odgovori
Gledajte uzeo sam pakez od 38000 na kredu u PBZ-u rok otplate 5 god.Recite mi kad bi dionica skočila 30% u prvih par dana koliko bih točno zaradio.HVALA.i uzmite u obzir otvaranje zatvaranje kredita,kamatu…[smiley7][smiley9][smiley10]
HVALAAAAA
38 000
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Gledajte uzeo sam pakez od 38000 na kredu u PBZ-u rok otplate 5 god.Recite mi kad bi dionica skočila 30% u prvih par dana koliko bih točno zaradio.HVALA.i uzmite u obzir otvaranje zatvaranje kredita,kamatu…[smiley7][smiley9][smiley10]
HVALAAAAA
38 000
a mogli bi usput i obećati da ćemo ukoliko dionica ne naraste 30% mi isplatiti duplu cijenu od proračunate jelda?
kao prvo cijena dionica jos nije definirana, nezna se dali ce se paketi rezati i koliko, pa mogli bi sad citav raspon cijena od 245 do 320 izracunati + izracunati isto sa rezanjem paketa od 0-30% i dati ti u tablici ha?
znam rijesenje za tvoje probleme!!! evo nasao sam lijepi link, izaberi jednog i kupi, pa izracunaj, nadam se da pomocu njega nece biti toliko tesko, i svakako ne zaboravi ubaciti cijenu kalkulatora u racunicu!
[url=”http://www.limes.hr/katalog/grupe/uredski_uredaji/obicni_kalkulatori/g-kalk+ob.htm”%5D
http://www.limes.hr/katalog/grupe/uredski_uredaji/obicni_kalkulatori/g-kalk+ob.htm%5B/url%5D
ne vjerujem kaj jos ljudi nece pitati, zadnja 2-3 dana ko da su svi poblesavili, svima je tesko bar 1-2 minute razmisliti svojom glavom, sam nesto prouciti i zakljuciti, lakse je zaspamati pa forumu pa nek se nizu stranice bezveznog teksta i laprdanja u prazno?? ko kumice na placu, u sto se nakraju ovaj IPO i pretvorio 🙂
HVALAAAAA
38 000
na ovakva pitanja stvarno nema smisla odgovarati
Po mojoj odokativnoj procjeni u prva dva dana upisano je ne više od 30.000 ponuda (koje nisu sve na puni iznos)…to i nije previše, tako da ne očekujem da će biti puno iznad 100.000 ponuda u konačnici…dajte ljudi razmislite malo…vlada je radila procijenu od 70.000 ponuda…pa nisu to sipali iz rukava…neka su fulali čak 20% još uvijek imate ispod 100k upisanih…
Nego iz čega, kolega beholder nego iz rukava. Evo sad ću ja iz rukava: ide preko 150.000 pa ćemo vidjeti čiji rukav preciznije sipa [smiley2]
Ovo mi sve više sliči na dječji vrtić, slično kao i na magmi!
Nema trunke kvalitete na kojoj bi svi mogli nešto naučiti, a kasnije valjano odlučiti [smiley3][smiley3][smiley5]
Na zalost, bio danas u istoj Fini gdje i jucer, i veci je red nego jucer… Ovo mi izgleda kao neki referendum, kao plebiscit za THT, cak sam iste face iz kvarta vidil koje vidim i na glasanju na izborima, uhh[smiley5][smiley5][smiley5]
Vi sa punomoći da li dopisnu adresu imate svoju ili od opunomoćitelja?
Ja sam rekao on je dobio i PIN pa valjda onda njemu ide sve. Kad mi je jezik brži od pameti, a ženska me lijepo pitala. A dobro dat će mi opunomoćitelj poštu kojiu dobi ali mogao sam direkt.
A dobro dat će mi opunomoćitelj poštu kojiu dobi ali mogao sam direkt.
You ll be punked [smiley2]