Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,48 | 74.377 | 1,933 | 38,50 | 38,70 | 0,00% |
kolege,
već u zadnjoj rekonstrukciji NO bilo je vidljivo da se vlasnik opredjelio za ozbiljno traženje kvalitetnih akvizicija u domeni i van domene osnovne djelatnosti.
Pozdravljam zacrtani smjer i neupitno se slažem s namjerom o preuzimanju, o kojoj se naravno zbog ozbiljnosti pregovora nemože saznati više.
Seriozni ljudi čine ozbiljnu firmu koja onda radi pravi posao.
Instinktivno sam ovu godinu, usprkos silnim scilama i haribdama ,osjećao mogućnost dobrog posla u zraku.
Ovo nikako nije nagovor ni na kupnju ni ti na prodaju dionice HT,već isključivo moj osvrt.
Mokri snovi, ako dobe 40 eura po dionici,mogu slobodno optancati Triglav
Ako dođe do eventualnog preuzimanja od strane HT-a, kakve su prognoze, koliki rast dinoice HT-a se može očekivati?
Po burzovnoj logici može se očekivati pad , a ne rast. Uobičajeno je da u slučaju preuzimanja dionica preuzimatelja pada, a tvrtke koju preuzima naraste.
Po burzovnoj logici može se očekivati pad , a ne rast. Uobičajeno je da u slučaju preuzimanja dionica preuzimatelja pada, a tvrtke koju preuzima naraste.
To vrijedi na normalnim burzama ali obzirom da je ovo ZSE – znate kako se kaže : “Znam ja nas, j**o ti nas” 🙂
To je kolega prastara dogma koja je imala potvrdu u nekadašnjim vremenima. U aktualnom trenutku nova su pravila, a posebno u sektoru telekomunikacija i tvrtkama kao što je HT sa viškom od preko 3 milijarde na računu i bez zaduženja.
oportunist i ovdje 🙂
Pozdrav s dioki threada..
heheeh.. imaš stila.. baš sam došo ode pogledati mišljenja o ovim akvizicijama najavljenim… to im je dosad bila mana nisu preuzeli nijednu zemlju… što mislite rok od 3-6 mjeseci gdje idemo?
To je kolega prastara dogma koja je imala potvrdu u nekadašnjim vremenima. U aktualnom trenutku nova su pravila, a posebno u sektoru telekomunikacija i tvrtkama kao što je HT sa viškom od preko 3 milijarde na računu i bez zaduženja.
[/quote]
u biti rade ono što je deutsche telekom napravio s ht-om….
i dignu prihode fino sebi, a samim time i DT-u 😉
Od toga cijena ne pada:)
Izgleda da se Slovenci ozbiljno pripremaju:
http://www.business.hr/kompanije-9/slovenci-u-dilemi-treba-li-prije-privatizacije-telekoma-izdvojiti-infrastrukturu
@ OPORTUNIST
Ne želim te uvrijediti, ali ti pišeš kao mirovinci – 10 milijardi, 3 milijarde..Koliko dividende po dionici očekuješ za ovu godinu, a koliko za sljedeću?