HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.11.2024. u 07:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,10
142.745
3,954
36,30
36,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Da, dosta loše jer ne vidim kako će HT osim preko promjene demografije kupaca doći do novih kupaca.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

@Mrperfect

nigdje nisam našao poziv za skupštinu. dosta čudno.prošle godine je skupština bila u travnju, a za sada još nema ni poziva

——————————————

Po trgovanju zadnjih dana možeš zaključiti ubrzo,lagano se čisti po asku i otvaraju se nalozi prema 220 kn, znači uskoro do kraja mjeseca..
za par dana bi trebala biti objava…

Ako pratiš gledalicu,onda si mogao uočiti skoro milion kuna prometa po asku u prvim minutama današnjeg trgovanja…

ma moš misliti ,lagano će ona pasti skoro i duplo od dividende
prihodi padaju a samim tim i dobit,ulaskom u eu neće više cipati roaming, mada danas svaka šuša ima smartpfone pa radije koristi viber ili skype priko wi fi veze , a zahvaljući liniću to sad ima skoro svaki kafić, ja ne pamtim kad sam poslao klasični sms
većinom viber ili gtalk

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

ma moš misliti ,lagano će ona pasti skoro i duplo od dividende
prihodi padaju a samim tim i dobit,ulaskom u eu neće više cipati roaming, mada danas svaka šuša ima smartpfone pa radije koristi viber ili skype priko wi fi veze , a zahvaljući liniću to sad ima skoro svaki kafić, ja ne pamtim kad sam poslao klasični sms
većinom viber ili gtalk

Koliko ljudi u HR zna što je viber ili gtalk ?i većina onih sa smartfonima koristi ih za razgovore i klasične SMS.Još će ostati ovakva situacija.

Kune nisu problem, kuna nema

Začudio bi se koliko puno ljudi zna za njih i koristi te servise..Pogtovo mladji ljudi mladji od 40g koji najvise komuniciraju

...

Začudio bi se koliko puno ljudi zna za njih i koristi te servise..Pogtovo mladji ljudi mladji od 40g koji najvise komuniciraju

istina , evo priznam saznam prije nekih pola god za to , instaliram kad ono vidim da cca 80% mog imenika u mob (cca 900 kontakta) koristi servis

pepe7

par pitanjca za upućene:
za darovanje dionica potreban je “nalog za preknjižbu vrijednosnih papir”a koji se može skinuti na skdd?
to mogu dostaviti poštom ili moram osobno odnijet?
koliko je potrebno da se dionice preknjiže?

Ma ljudi koji viber instalirao ja to probao razgovarati kad ono zvuk katastrofa i isti dan deinstalirao .

Na tele2 3gu VIber i Skype rade fenomenalno…ne znam kakva je kvaliteta HT 3g mreze no ako ti kazes da ti je zvuk na Viberu katastrofa onda je ili problem u tvom mobu ili u HTovoj infrastrukturi.

Nego..Viber,Skype,WhatsUp i slične aplikacije večinom ljudima služe za slanje poruka.Što se voice usluga tiće HTu puno veće probleme rade tarife poput “Smart opcije” tele2, Revolucije, te “brutalne tarife” i “savršene tarife” u VIPu…

Jako puno negativnih stvari koje utječu na HT..

BTW zanimljivo da apsolutno nitko nije prokomentirao prodaju PTK amerikancima , za HT je bilo jako jako važno da uspije preuzeti PTK, sada kada se vidi da ništa od toga svi se prave kao da je to nevažno…Pa čak i da nije važno za HT to što je izgubio rijetku priliku za rast i širenje, zanimljivo je pogledati multiple te transakcije i usporediti ih s HTovim.

...

par pitanjca za upućene:
za darovanje dionica potreban je "nalog za preknjižbu vrijednosnih papir"a koji se može skinuti na skdd?
to mogu dostaviti poštom ili moram osobno odnijet?
koliko je potrebno da se dionice preknjiže?

to moraš kod javnog bilježnika a svog brokera pitaj da ti pošalje dokument ,to ti može i mailom pa samo isprintaš

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

ffffffffff, znam za bilježnika.
Trgujem preko e-trade-a Zabe.
Mislim da bi onaj dokument sa SKDD-a trebao bit OK.
Zna netko još detaljnije odgovore na ona pitanja gore?

Zvuk preko Vibera sam isprobavao na iphone prošle godine(dali se popravio ili nije nemam pojima) sad imam LG Optimus 4X HD P880 i prejaku opciju od simpe ,mislim za 50 kuna plus uspostava poziva 1000 minuta,1 GB prometa i poruke neograničeno i sad kod tako jeftine tarife da se zafrkavam sa Viber,Skype,WhatsUp,ali svatko ima svoje mišljenje.

New Report

Close