Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,95 | 46.142 | 1,216 | 38,00 | 38,20 | 1,06% |
Dobit po dionici u prva tri kvartala je bila nepunih 18 kn. U zadrnjem kvartalu očekujem 3 do 4 kn po dionici, što je ukupno 21 – 22 kn. Ako bude, kao posljednjih godina sva dobit isplaćena na ime dividende onda znaš koliko možeš očekivati.
A v kojem kvartalu je plaćena digitalna dividenda, u zadnjem?
Dobit po dionici u prva tri kvartala je bila nepunih 18 kn. U zadrnjem kvartalu očekujem 3 do 4 kn po dionici, što je ukupno 21 – 22 kn. Ako bude, kao posljednjih godina sva dobit isplaćena na ime dividende onda znaš koliko možeš očekivati.
Hocu li i lazni branitelji u ovoj postenoj i pravnoj drzavi dobiti dio tog kolaca…
nije u ht baš bajno pad prihoda , mislim da kad objave kolika će biti dividenda da će se srozati, a bojm se da joj je tedencija prema knjigovodstvenoj u dužem roku
nije u ht baš bajno pad prihoda , mislim da kad objave kolika će biti dividenda da će se srozati, a bojm se da joj je tedencija prema knjigovodstvenoj u dužem roku
Slažem s Vama. Prihod pada, a to podrazumjeva i pad dobiti. S drastičnim uštedama HT se dobro i nosi s padom prihoda i nadam se da neće doživjedi sudbinu nekih tvrtki, npr. Dalekovoda.
hvala svima koji su mi prodali ht po 193kn i ernt po 903, bez vas ovaj božić i nova godina bili bi……..ah što reći….hvala vam
Procurile info o divki?