Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,94 | 56.149 | 1,480 | 37,90 | 38,30 | 0,00% |
Šta da se ne živciram. Hakom se proglasio nenadležan za problem. Oni su nadležni samo kad im se to sviđa. Državni inspektorat je rekao da po zakonu o jamstvu nemam pravo na drugi?? Primijenili su zakon koji nema veze sa mojim slučajem i oni su prijavljeni sudu časti. Nije ni čudo što im prihodi padaju, kad nemaju ni malo obzira prema korisnicima.
Nema razloga za zamjenu uređaja ako je isti potpuno i kvalitetno popravljen.
A što se tiče dionice, ne zaboravimo da u 5.mj.stiže opet 20-ak kunica po komadu.
Dakle, više od 10% na današnju cijenu.
E da sam se svih ovih godina držao više HT-a bile bi gaće na mjestu, a vjerujem i mnogima drugima.
Mislim da se na HT-u generalno gledano u najgorem slučaju može dođi do nule u padu portfelja dok se na drugim dionicama događaju pokolji, a dugoročno gledano vjerojatno će uvijek biti moguće ostvarivati visoki povrat preko dividende – što više cijena padne veći je postotak dividende.
Da li netko može odgovoriti na ovo pitanje?
Umirovljenički fond je za isplatu duga umirovljenicima krajem 2010. dobio dionice HT-a. Za isplatu duga podignut je kredit od neke komercijalne banke, a kao zalog su poslužile dionice HT-a. Zanima me slijedeće: koja je godišnja kamata i postoji li dodatni jamac za taj kredit (recimo država)? Cijena dionice po kojoj su obračunate prilkom transfera u umirovljenički fond bila je 283,11 kuna.
Čemu ovo svakodnevno mrcvarenje na HT-u? Zašto odmah ne ode na 190 kad svi znamo da će tamo i završit?
Malo pretjerujete vjerojatno ce uslijediti odbijanac jer ce krenuti i ostali fondovi u kupnju zato gledajte uskoro
…a dugoročno gledano vjerojatno će uvijek biti moguće ostvarivati visoki povrat preko dividende – što više cijena padne veći je postotak dividende.
Znači pad cijene dionice po vama nema veze s padom dividende?!
Pa dividenda i ne pada toliko bit ce vjerojatno 22 kn a to sto Ht ima na racunu novac spreman za akviziciju bez kredita to rijetko koja firma ima
Vaš link …
Evo za one sto cekaju na 190 i 165 kn
kolege,
DT će smanjiti dividendu za sljedeće dvije godine zbog razvojnih ambicija u Njemačkoj i SAD-u.
Što to znači za HT?
Kad se u matici smanjuje dividenda zbog razvojnih planova,na periferiji dividenda raste, zbog tih istih razvojnih planova.