Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,49 | 82.517 | 2,144 | 38,40 | 38,80 | 0,00% |
To je borba za radna mjesta jer cijenom kinezima nitko ne može konkurirati. HT posluje sa Huaweim jer to forsira DT. Nažalost, takva politika DT-a i FranceT dovodi do zatvaranja tisuća radnih mjesta u Ericssonu, Siemensu, Alcatelu… koji jedan po jedan izlaze iz poslova u kojima su im kinezi konkurencija
Pitam se pitam tko ili što je zaslužno da HT ide lagano prema gore zadnjih 2-3 tjedna. Jel se šuška nešto. Nije valjda već sada razlog dividenda za 2012.
Nema više forumaša koji imaju dionicu HT-a ili ih je jako, jako malo, pa zato i nema postova. [emo_smijesak]
Lijepo je vidjeti da malo i rastemo i da ćemo vjerojatno do dividende doseći cijenu od cca 300 kn. [emo_cool]
Ima,ima još malih dioničar[emo_palacg]budu rezultati trećeg kvartala na nivou onih prošle godine. Obzirom na aktivnosti(cloud,4Gbrzine,plaćanje mobitelom),može se očekivati bolje dane,solidnu dividendu i veću cijenu dionice.Pozdrav sivm “vjernicima”[emo_smijesak]
Nema to nikakve veze sa kvartalima, nego sa RBA mirovinecem.Imaju skoro već 7 % Ht, još će krkati do 10% koliko smiju, a ona kud kiji mili moji.
Nema to nikakve veze sa kvartalima, nego sa RBA mirovinecem.Imaju skoro već 7 % Ht, još će krkati do 10% koliko smiju, a ona kud kiji mili moji.
Pogledaj koliko dionica imaju, i koliko bi još to komada bilo od 7 do 10 %.
A nakon toga razmisli malo koliko im se mjesečno slijeva sredstava od uplata doprinosa za II. stup i koliko to utječe na razvodnjavanje već spomenutog postotka… [emo_namigusa]
Znas li na sta se odnosi ovih 10%?
Granice/pravila se mogu mijenjati. Kao sto se mijenjalo i prije za min trzisnu kapitalizaciju.
Ne 10% ukupno izdanih dionica HT-a, već ne smiju više od 10% svog portfelja uložiti u jednu dionicu…
Kad se tome priproje i GDRovi, imaju nešto oko 9% i nešto sitno….
Mislim da iz Uprave HT-a cure informacije o skorasnjem izvjescu.
Zasto dionica raste sada!
Jel to kaznjivo? Naravno da nije za Agenciju…
Pa samo su trkeljali o brojkama na Hrelicu.
A on nis ne kuzi kaj je ovaj povedal.
On si je dosel avta kupiti!
Mislim da iz Uprave HT-a cure informacije o skorasnjem izvjescu.
Zasto dionica raste sada!
Jel to kaznjivo? Naravno da nije za Agenciju…
Pa samo su trkeljali o brojkama na Hrelicu.
A on nis ne kuzi kaj je ovaj povedal.
On si je dosel avta kupiti!
Pa kupuj stari…ovo je tek početak rasta…. nemoj predugo misliti…bit će još skuplje…