HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 10:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,94
92.391
2,571
35,90
36,20
-0,56%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ocjena je 1, ali ja dokupio po 198.7 jer znam koliko ova dionica vrijedi. a sad molim još jedinica 😛

Valjda ste ostavili još nešto para za dokup, moglo bi zatrebati…
[/quote]

Ništa nisam ostavio. Sve sam ulupao u HT(198,7) i Podravku(213).
na Podravci sam već nešto u plusu, a što se tiče HT-a paše mi i minus(dokup sa friškim kešom) i plus(90% popriličnog portfelja(nisu milijuni)) 😉

ocjena je 1, ali ja dokupio po 198.7 jer znam koliko ova dionica vrijedi. a sad molim još jedinica 😛

Valjda ste ostavili još nešto para za dokup, moglo bi zatrebati…
[/quote]

Ništa nisam ostavio. Sve sam ulupao u HT(198,7) i Podravku(213).
na Podravci sam već nešto u plusu, a što se tiče HT-a paše mi i minus(dokup sa friškim kešom) i plus(90% popriličnog portfelja(nisu milijuni)) 😉
[/quote]

po meni odličan izbor dionica!

Ž.E.LJ.K.O K.L.A.U.S.-uno di noi! Nakon Matije Gubeca-novi borac za pravicu malog čovjeka!!!Hvala ti Željko za sve, Bog te poživio i nagradio!

Gandalfa za fond menadera !!!

idemo opet preko 200 [smiley]
usput koliko smije RBA imati udjela HT

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

10% udjela u ukupnoj imovini, gornja granica sada iznosi oko 245 kn.

u vrijeme svakodnevni poskupljenja ulaganje u dobru dionicu netreba komentirati posjedujem dionce ht te ovo nije nagovor na kupnju pozdrav svima na forumu

@Antiša

Gosp. Antiša Vi svake godine izgledate sve mlađe. Da možda ne idete na plastične operacije?

Sigurno ih plaćate dividendom od HT-a.

Kako se ponašaju prema svojim korisnicima ( a ja sam imao sve na HT), mislim da ova dionica može samo dolje i to dobro.

Nezadovoljan sam brzinom mobilnog interneta (kao i brzinom utroška impulsa) nakon što izađem iz tarife.
Zamolio sam ih da mi povećaju 1 GB na 2 GB za mobilni Internet (samo surfam).
Rekli su može ali je onda cijena duplo veća.
Ja sam htio uzeti još jedan mobilni i MAX TV.
Onda sam pokušao lijepo. Ja sam Vaš pretplatnik (3 fiksna, 4 mobitela) pa zar stvarno želite da pređem konkurenciji?

Uglavnom raskidam sve ugovore i prelazim konkurenciji.

Dinamo kak puši mogu gledati i u kafiću.

LP

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

ja bih se na tvom mjestu malo raspitao prije odlaska kod konkurencije.
nemaju ni ostali baš neke super usluge

Gosp. Antiša Vi svake godine izgledate sve mlađe. Da možda ne idete na plastične operacije?

G. Hasenfefer hvala na komplimentima, nije operacija u pitanju samo sam promijenio frizera i stilistu. Otud novi sjaj.

Što se tiče vašeg nezadovoljstva uslugama, to stvarno ne mogu objektivno komentirati jer je svima poznata moja pripadnost HT-u. Ja teško mogu zamisliti život bez Max Prve lige, a neopisiv mi je gušt gledati Dinamo kako obara rekorde u Ligi prvaka.

prodavatelji se umorili ispod 200, stvarno niski volumeni zadnjih par radnih dana. vrijeme je da se digne letvica

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

HT-ov core businnes pada i to je nepobitno to sam več par puta ovdje napisao detaljnu analizu..No ono što mi se jako sviđa, a što vidim iz poteza uprave je HTova angažiranost i pokušaj ulaska u visoke IT tehnologije…Prvo su krenuli ono s Cloudom, sada NFC moglo bi nešto i biti od tog HTa…

Pitanje je samo mogu li ti novi proizvodi kompenzirati značajan pad prihoda iz core businessa.

...

Bitno da kompenziraju značajni rast rashoda…

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close