Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,92 | 141.150 | 3,627 | 39,00 | 39,10 | 0,78% |
nije dobro, ali nije niti katastrofalno. bit će opet 18-20 kn dividenda
Osobno bih radije da se ovi na vlasti prestanu za*ebavati, malo popuste uzde i da Ivek nofce uloži u poboljšanje i razvoj usluga. Dakako, s tim se i stričeki iz Njemačke moraju složiti…
Nije dividenda najvažnija.
http://www.poslovni.hr/vijesti/pad-prihoda-i-dobiti-otvorili-bokove-najveceg-telekoma-211364.aspx
[undecid]
Svatko objektivan mogao je očekivati ovakav ili sličan poslovni 2Q rezultat. Pitanje je da li je dionica već apsolvirala u sebi ovaj pad ili nas očekuje daljnje klizanje ispod 200 kn.
Ne vidim kamo bi mogli prodavači HT-a "pobjeći" s novcem, jer su ostale dionice u sličnoj situaciji.
Bravo Josipe, ote mi riječi iz usta, pa ja bih dodao da je vrijeme za nagli uzlet cijene ove dionice, jer su izgledi za nastavak izdašnih dividendi ok, a sigurnost je (nešto poput švicarskog franka ili zlata) čini još atraktivnijom. Dodamo li i usporedbu dividende s kamatom n.p.r. u ZABI (najveća 5 % na dugoročno oročavanje) možemo se složiti s procjenama o fer cijeni od 260 kuna nekih investitora, te ona danas predstavlja top priliku za dokup. (što mislih, to i učinih…)
Osobno bih radije da se ovi na vlasti prestanu za*ebavati, malo popuste uzde i da Ivek nofce uloži u poboljšanje i razvoj usluga. Dakako, s tim se i stričeki iz Njemačke moraju složiti…
Nije dividenda najvažnija.
[/quote]
slažem se s tobom
kolege,
vezano uz uzuse poslovanje konkurencije, a objavljeno u današnjim dnevnim novinama najbolji dojam je ostavio transparent" ni novce ni k…c od ovce".
HT je ipak HT koliko god mi šutjeli o tome.
Lagano ali sigurno prema višim razinama
Lagano ali sigurno prema višim razinama
ma mogu to OMF-ovi pumpati, ali HT iz godine u godinu posluje sve lošije…meni čim za mjesec dana istekne ugovor prelazim kod njihovih jeftinijih konkurenata i nikad više u HT!
ma mogu to OMF-ovi pumpati, ali HT iz godine u godinu posluje sve lošije…meni čim za mjesec dana istekne ugovor prelazim kod njihovih jeftinijih konkurenata i nikad više u HT!
samo naprijed i sretno… ali ne zaboravi onu staru : nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino.
[/quote]
Sretno ti bilo, to je tvoje pravo… Bilo bi ti dobro da se prije toga raspitaš u HAKOM-u koliko je omjer broja povrataka iz Optime u HT u odnosu na odlaske…. Korisnici su osjetili na vlastitoj koži sve blagodati Optiminih QoS, a pogotovo After sales usluge :)) Praksa kod ostalih svjetskih telekom operatora govori da korisnik koji se jednom opeče i vrati svom prvom operateru , ostaje vjeran za cijeli život…. I meni ponekad zna zaigrati Max Tv ili riknuti modem, ali znam da će mi njihov tehničar doću u roku 24 sata i otkloniti smetnju profesioalno i BESPLATNO….