HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,82
370.394
10,339
36,10
36,40
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Bok,

pročitao sam dosta postova vezanih za Ugovor o prijenosu dionica, ali nisam nigdje našao neku šprancu (novijeg datuma).

Ovim putem molim nekoga tko je prenosio dionice i ima primjer Ugovora da mi pošalje poruku na mail i kasnije pošalje i sam primjer Ugovora.

Unaprijed hvala, Matija.

ne postoji špranca, sastavite to sami, nije to neka "nauka". osoba ta i ta, adresa, oib prebacuje u vlasnistvo osobi toj i toj, adresa, broj os iskaznice trala la la…sklopljeno tu i tu, dana tog i tog. doviđenja.

Sve više i više prodaja od 62 i 69 kom. Prodaje se obiteljsko blago. Narod je stvarno u banani.

Prije bih rekao da je to jedan od načina iskrcavanja velikih igrača. Nerijetko se i na kupnji nađu nalozi od 69 ili 63 kom.

heh, ke sad raste kad mislim kupit novih 100 kom, ajd padaj da jeftinije nadokupim…

proklet bio na božić 2010.

Sve više i više prodaja od 62 i 69 kom. Prodaje se obiteljsko blago. Narod je stvarno u banani.

Prije bih rekao da je to jedan od načina iskrcavanja velikih igrača. Nerijetko se i na kupnji nađu nalozi od 69 ili 63 kom.
[/quote]

Koje iskrcavanje , od veljaće do sada veliki su kupili više od 600.000 komada , naravno prema podacima iz SKDD!

[/quote]

Koje iskrcavanje , od veljaće do sada veliki su kupili više od 600.000 komada , naravno prema podacima iz SKDD!
[/quote]

a tih 600.000 su prodali valjda mali??!?!?

@ stjepan980

Činili su to vrlo mudro i polako, baš znalački, kupili tolike dionice a cijena je neprestano padala, pravi znalci, kapa do poda.

Odabir, a ne prilika, neka određuje vašu sudbinu. Selection, not chance, determines your destiny let.

@ stjepan980

Činili su to vrlo mudro i polako, baš znalački, kupili tolike dionice a cijena je neprestano padala, pravi znalci, kapa do poda.

Stvarno nemaju pojma, jer svi ozbiljnji ulagači kupuju kad poraste a prodaju kad pada,

Miami, ovo ti je novi nick?

@ stjepan980

Nemoj nikom reći.
Stvarno nemaju pojma, jer svi ozbiljnji ulagači kupuju kad poraste a prodaju kad pada,

Miami, ovo ti je novi nick?
[/quote]

Odabir, a ne prilika, neka određuje vašu sudbinu. Selection, not chance, determines your destiny let.

kupnja 265×63=16.695,00kn.
ukupna dividenda = 29,56×63 + 29,99×69 + 34,05×69 + 22,76×69 + 22,14×69 = 9.379,08kn
16.695,00 – 9.379,08=7.315,92kn
trošak po dionici 7.315,92/69=106,03kn

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

http://www.seebiz.eu/raiffeisen-omf-od-pocetka-godine-u-ht-ulozio-36-milijuna-kuna/ar-38498/
Raiffeisen OMF od početka godine u HT uložio 36 milijuna kuna

Raiffeisen nakon ove kupnje posjeduje 4.975.275 dionica HT-a ili 6,0757 posto temeljnog kapitala. Tako je od početka godine Raiffeisen mirovinsko društvo povećalo svoj udio u temeljnom kapitalu za 0,2207 posto te je od početka veljače steklo 180.431 dionicu HT-a.

Kako je prosječna cijena iznosila 199,51 kunu, taj je fond samo u ovoj godini u dionice HT-a uložio gotovo 36 milijuna kuna.

Da nadopunim i ispravim podatke, RBA OMF je puno više potrošio i stekao dionica HT-a a više puta sam isticao to na ovoj temi.
* Važeći podaci za uredovni dan 09.01.2012 .

3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. (14036333877)/RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND (53009692506) 4.385.369 5,36 Skrb. račun

Dakle, stečeno je gotovo 600.000 komada HT-r-a, odnosno 589.906 komada a prosječna cijena bi bila recimo 220 kuna po dionici što ispada gotovo 130 mil. kuna stečenog udjela u HT-r-a.

p.s. imam dionice Ht-r-a, nije poziv na kupnju ili prodaju, toliku imovinu ulagati u jednu dionicu(tvrtku) u kojoj posjeduješ velik udio(gotovo 9% imovine) mi nije jasan. Da bi apsurd bio veći mislim(nisam provjerio) da u ovoj godini u sve dionice na ZSE je uloženo manje od 180 mil. kuna a samo RBA OMF je uložio u HT-r-a 130 mili kuna. RBA OMF diverzifikacija, smanjiti kupovinu HT-r-a a povećati udio drugih dionica na ZSE i to pod hitno.

Štednja je mudrost trošenja.

Evo jedna vijest koja će raspiriti maštu [wink]
Vaš link

Odlična stvar je što je država ukinula 6 posto poreza na prihode telekom operatera, to je oko 80-100 milijuna Kn dobiti.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close