HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 03.11.2024. u 12:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
35,82
370.394
10,339
36,10
36,40
2,27%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

http://www.poslovni.hr/vijesti/mudrinic-prka-i-radman-na-celu-vijeca-za-konkurentnost-207200.aspx

bravo gazda Mudri [thumbsup]

http://www.seebiz.eu/sulejman-tihic-sdp-zeli-prodati-bh-telecom-i-fabriku-duhana-sarajevo/ar-37414/

HT spreman za šoping [thumbsup]

@ Raikkonen
Nebi se upuštao u procjene vrijednost na temelju nekakvih financijskih analiza DCF ili slično već je fer vrijednost ona u kojoj se vi osjećate "ugodno" kao što je g Domach napisao.

Ja bi radije pričekao još godinu dana da vidimo kako će smanjenje roming cijena utjecati na RDG, postali su aktualni i neki stari sudski sporovi koji mogu utjecati na poslovanje a pozitivnih okolnosti nema nigdje na vidiku.
Mislim da za godinu dana cijena dionice neće biti veća od današnje…

… kontinuirano uvođenje novih produkata, lansiranje Televizijskog programa, kupnja BH Telekoma i
Telekoma Kosovo, uvođenje novih tehnologija na novim tržištima, imanentne želje i interes ljudi za međusobnom komunikacijom…
Što, kako i zašto projicirati cijenu za razdoblje od godinu dana, kad isto niti ne postoji osim u
TV Astro show.

@ Raikkonen
Nebi se upuštao u procjene vrijednost na temelju nekakvih financijskih analiza DCF ili slično već je fer vrijednost ona u kojoj se vi osjećate "ugodno" kao što je g Domach napisao.

Ja bi radije pričekao još godinu dana da vidimo kako će smanjenje roming cijena utjecati na RDG, postali su aktualni i neki stari sudski sporovi koji mogu utjecati na poslovanje a pozitivnih okolnosti nema nigdje na vidiku.

Hvala Vam na korektnom i iskrenom odgovoru.
Premda nije možda na ovoj temi- recite mi- koje su ondak najpotcijenjenije dionice na ZSE? Ja vjerujem da takvepostoje. Možete i na PM. Hvala!

...biti najbrži čovijek na svijetu...

To ti je "Optima".

@ Raikkonen

to bi bilo lijepo, nek stoji ova cijena 10 godina i svake godine preko 20 kn dividende.

Premda nije možda na ovoj temi- recite mi- koje su ondak najpotcijenjenije dionice na ZSE? Ja vjerujem da takvepostoje. Možete i na PM. Hvala!

Pošto sve pada nema smisla pisati o podcijenjenim dionicama jer će vjerovatno sutra biti još podcijenjenije. Vidjet ćemo što će grci u nedjelju reći i koliko se tržište pripremilo na moguće ishode.

To ti je "Optima".

I to ne dionica vec obveznica. Do veljace 2014 preko 100%. Jedini rizik je hoce li moci isplatiti glavnicu. [smiley]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

u 12 sati prognozira se cijena na 365-ti dan u budućnosti
u 16 sati ustezanje od prognoze za 3 dana u budućnosti
konflikt želja-motiva [undecid]

samo za Antišu,

Zgrabi priliku,
vrijedi svake lipe.
Ušteda 299,99% u odnosu na cijenu na 365-ti dan od danas.

http://www.poslovni.hr/vijesti/mislav-sutalo-dobio-spor-ht-mu-mora-isplatiti-place-i-bonuse-207298.aspx

g. Valsim

što vi mislite dali je gubitak ovog spora nakon 12 godina prvi znak slabosti HT-a?
Nije ovo neka velika cirfa u odnosu na tužbe udruge Potrošač, prijave Hakoma i ostalih operatera za ograničavanje tržišnog natjecanja ali možda je znak da će se iz prašnjavih ladica i izvaditi drugi predmeti?

Ja sam zainteresiran za kupovinu dionica HT-a ali sve ovo mi stvara nelagodu pa ću zato malo pričekati….

New Report

Close