Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 39,90 | 61.569 | 1,543 | 39,80 | 40,10 | 0,25% |
opća navala, dobar promet 🙂
Kakva navala, pa to ROMF kupuje
90% trenutnog prometa od 2,5 mil kn istrgovan je u prvih 10 minuta… Rovovi su zauzeti i razmjenjuje se samo sporadična puščana paljba…. Do srijede ništa, a ja se opet postavljam nisko….
Žao mi je što je dobar dio naših mirovina ulupan i što pojedini fondovi umjetno održaju i odgađaju neizbježno na ovoj dionici..
Zagrebačka burza: HT u fokusu zbog programa otkupa vlastitih dionica
http://hr.seebiz.eu/ZSE/zagrebacka-burza-ht-u-fokusu-zbog-programa-otkupa-vlastitih-dionica/ar-33665/
Ako će kao bonuse dobivati dionice HT-a to nije loše, više će se truditi, više zaraditi, bit će dividende [wink]
Žao mi je što je dobar dio naših mirovina ulupan i što pojedini fondovi umjetno održaju i odgađaju neizbježno na ovoj dionici..
Imaš pravo, bolje da su lovu ulupali u ingru i igh ili dalekovod i dioki ili konzum gdje je pad dobiti 90%.
Budite ozbiljni kolega, ovo je rijetka firma s fundamentima, dok je na našoj burzi sve ostalo iluzija i samolaganje.
dy je trenutno preko 10%, ima i akumulirane dobiti, poslovanje je stabilno obzirom na krizno okruženje. Međutim ono najbitnije je da je ovo prihodovna dionica, koja svojim vlasnicima daje stabilan i redovit prihod. Takvih je dinioca na ZSE sve skupa tri.
Imaš pravo, bolje da su lovu ulupali u ingru i igh ili dalekovod i dioki ili konzum gdje je pad dobiti 90%.
Budite ozbiljni kolega, ovo je rijetka firma s fundamentima, dok je na našoj burzi sve ostalo iluzija i samolaganje.
dy je trenutno preko 10%, ima i akumulirane dobiti, poslovanje je stabilno obzirom na krizno okruženje. Međutim ono najbitnije je da je ovo prihodovna dionica, koja svojim vlasnicima daje stabilan i redovit prihod. Takvih je dinioca na ZSE sve skupa tri.
[/quote]
Možeš li objasniti gdje je taj prihod ako dionica padne za veći iznos nego što je iznos dividende?
Isplata drugog dijela dividende 21.05.2012.
Obujam transakcija 500-600 miliona kuna.
Radost za burzu [smiley]
prosječna dozvoljena cijena po dionici bi bila 230,76 kn,za tu kupovinu [sealed]