Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 37,63 | 11.439 | 304 | 37,60 | 38,00 | 0,53% |
Direktor financija u HT-u je dr. Dino Dogan.
U obavijesti na ZSE jasno pise da je Mate Karlic, koji je otpustio dionice, direktor odjela za financijske sustave (valjda SAP i povezani sustavi), a ne direktor financija.
Direktor financija u HT-u je dr. Dino Dogan.
U obavijesti na ZSE jasno pise da je Mate Karlic, koji je otpustio dionice, direktor odjela za financijske sustave (valjda SAP i povezani sustavi), a ne direktor financija.
uf,tome je još bolje poznato stanje [sealed]
Ja ću se zabrinuti tek kad prodaju Čaćić i Mudrinić 😀
S obzirom koliko dotična dvojica imaju para, oni i da popuše sve sto su ulozili u HT ne znači im toliko koliko će to vama značiti ako popusite…
S obzirom koliko dotična dvojica imaju para, oni i da popuše sve sto su ulozili u HT ne znači im toliko koliko će to vama značiti ako popusite…
[/quote]
oni dionice imaju za šminkati imovinsku karticu [thumbsup]
[/quote]
Kako ti znaš koliko će to meni značiti?
[/quote]
Kako ti znaš koliko će to meni značiti?
[/quote]
Da ti znači koliko njima znači, nebi visio na forumu…
@cazo22
nekako se pretjerano ne brinem za firmu koja ima dobit od skoro 2 mlrd. kuna, koja trenutno ima 50 kuna keša po dionici, gotovo nikavu zaduzenost, P/E manji od 10 (uz sektorski prosjek oko 14) i redovito isplacuje dividendu.