Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
HT | 38,22 | 54.457 | 1,425 | 38,20 | 38,50 | 1,05% |
ma danas dosta gubljenja vremena u ovoj igraonici fondova ….predujam 11 kuna a skinuli ju 14-15 kuna tolko budu i u travnju …odoh ja van …uzet ću taj predujam…i u život ……sve vrvi od mogućnosti a ovdje mi stoji lova bez veze ….pozdrav do situacije kad krene gore …si ju gajs ! ….
Ja sam im pomogao prodavajući zadnje ostatke HT-a!
I dapače kako dividenda pada, dogodine neće biti preko 15kn, a cijena će Vam to pratiti! [bye]
A da tebe malo istraže određeni organi? Odakle ti naš da dividenda neće biti preko 15 kn? Odakle tebi takve informacije, koje nisu javne?
I dapače kako dividenda pada, dogodine neće biti preko 15kn, a cijena će Vam to pratiti! [bye]
Pada? I prošle godine je bila tolika.
Sljedeće će bit 15? Pa odlično
Kolika je trebalo sjesti ako smo imali paket od 69 dionica?
Ako si vlasnik svih 69 tada ćeš dobiti:
69×11,07=763,83kn
Ako vas više dijeli tih 69, onda razdijeli navedeni iznos …
[smiley]
Pada? I prošle godine je bila tolika.
Sljedeće će bit 15? Pa odlično
[/quote]
Već ove godine sam očekivao već pad dobiti, ali su me ugodno iznenadili. Neka samo tako nastave [smiley]
Neki su zaboravili vremena kada je cijena dionice bila još niže nego sada, a dividenda cca 30 kn. Gosp. Driver se očito odvezao iz HT-R-A jer više ne vjeruje u ovu dionicu ili se možda nada ulasku na nižim razinama [sealed]
Ne znam koliko je ovo dobro, ili loše za TH-T.
http://www.poslovni.hr/vijesti/todoric-pokrece-novu-mobilnu-mrezu-u-suradnji-s-htom-197869.aspx
Ne znam koliko je ovo dobro, ili loše za TH-T.
http://www.poslovni.hr/vijesti/todoric-pokrece-novu-mobilnu-mrezu-u-suradnji-s-htom-197869.aspx
pa mislim da je dobro jer će i na toj mreži da zarade
🙂
pa nisu ludi da rade s gubitkom