HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska HT (Hrvatski Telekom d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.11.2024. u 06:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
HT
36,10
142.745
3,954
36,30
36,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ali opet ne razumijem tu nezaiteresiranost za dionicu..??

15,50

Vederemo!

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

dividenda= 23,4 kn

Kaj je to ? vijest,želja ili nagađanje ?

čisto nagađanje

Veli u tekstu …brokeri očekuju pad prihoda …dividendni prinos 7-8 % … trećinu manju dividendu … …a njima će porast promet ..s obzirom na strogu kontrolu cijene od fondova …da li nas to upozoravaju da će cijena down ???

Saka ti dala,ma kak da se zvala,pa makar nam zarada zbog toga i 10 % pala….vjerovali ili ne ali život nije burza..treba uživat u njemu..Pozdrav svima dobronamjernima !!

Neto dobit će vrlo vjerovatno biti nešto veća nego prethodne godine uz iste ili nešto veće prihode.
Dividenda po meni sigurno neće biti ispod prošlogodišnje.
Pozdrav

Nemojmo bit naivni… Ovi veliki vec sve znaju… Potraznja pokazuje rezultate.. Bolje da Germanci potrose kunice unutar firme, nego podjeliti vecu dividendu… Mali dionicari imaju puno dionica pa bi morali platiti porez na dividendu. A i Mudri se boji za foteljicu… MOGAO BI BITI TEHNOLOSKI VISAK…

dividenda ispod 27-30 kn za mene je razočaranje

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje!

dividenda ispod 27-30 kn za mene je razočaranje

Ti si neki optimistični ha :-D…Može molim te objašnjenje na temelju čega očekuješ toliku dividendu, pa ne tiska novce HT nego ih mora zaraditi da bi ih isplatio kroz dividendu..

Mali dionicari imaju puno dionica pa bi morali platiti porez na dividendu. A i Mudri se boji za foteljicu…

Kako tocno ima veze broj malih dionicara s iznosom poreza koji se mora paltiti na dividendu nikako mi neide u glavu pa ako moze malo objasnjenje, i kakve veze ima "foteljica" s dividendom, više ima veze s sve lošijim poslovanjem HTa

...

Hvala Super24, hvala cinik1 malo ste mi uljepšali teške trenutke kad se moram odvojiti od djela svojih dragih dionica, no supruga nema account u SKDDu – oni to otvore automatski ili prije slanja ugovora ja moram njih obavijestiti?

Za suprugu otvorite račun kod SKDD svakako prije ugovora o prijenosu dionica, da bi u ugovor napisali broj računa Vaše supruge.

Ja sam radio prenos dionica 2009 god i trebao je JMBG.Dali se sada stavlja OIB ili JMBG?

OIB, svakako. Može se napisati i JMBG iz kojeg je lako izvući OIB.

New Report

Close